Izšla je nova knjiga Andreje: 10 x10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop ter zvočna knjiga Biblija uspešnega piara.

Več informacij  TUKAJ.

 
 
 

Boris Cavazza: V knjigi sem se razgalil, vendar ne preveč.

»Nihče ne pozna samega sebe do obisti. Niti jaz ne. Vedno smo si neznanka, zato je o sebi najtežje govoriti. Moja notranjost in duševnost vedno lebdita v zraku,« pove tokratni gost.
 
 
 

Boris Cavazza: V knjigi sem se razgalil, vendar ne preveč.

Boris Cavazza: V knjigi sem se razgalil, vendar ne preveč.

Boris Cavazza ima urnik zaseden že za nekaj mesecev v naprej, a si je utrgal čas za nas. Z besedami ne ovinkari. Njegove življenje je igra. Največkrat na odru. Skušali smo odkriti plast skrivnosti enega najbolj poznanih slovenskih igralcev, ki je tudi šansonjer in prejemnik številnih nagrad.

Za seboj že ima biografijo. Ta je nastala pod peresom novinarke in pisateljice Vesne Milek. Andreji je zaupal, da bi morda kdaj napisal kratko knjigo o tem, kaj se resnično dogaja v njegovi notranjosti. Če vas zanima, ali mora pohiteti in kakšni so razlogi, si zavrtite posnetek na 15'13''.

Oglejte si videoposnetek in fotogalerijo z dogodka.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.