Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Izobraževanje

Izogibanje napakam ali šumom v komunikaciji je pomembno, ker odvračajo pozornost od pomembnih stvari: vas in vaše vsebine.

 
 
 

V vsaki komunikaciji gre za obvladanje tehnik retorike ali načinov sporočanja. Andreja Jernejčič izvaja izobraževanja o internem in kriznem komuniciranju za podjetja in institucije ter vodi treninge javnega nastopanja.

"Spoznali boste, kako uspešno nastopati pred katerokoli javnostjo, kako se otresti treme, kako vedeti, kaj povedati, da si vas bodo zapomnili, kako občinstvo pritegniti, nastopiti samozavestno, kako stranko navdušiti za projekt."

Pri internem komuniciranju je pomemben odnos do zaposlenih in način komuniciranja z njimi, pri krizni komunikaciji hitrost reagiranja.

Pri javnem nastopanju je treba obvladati vsebino, biti pozoren na neverbalno komunikacijo, biti konkreten, jasen, dinamičen v govoru in prepričljiv govornik. Predvsem pa je treba znati vaditi, da se odpravi trema in strah pred javnim nastopanjem.

Pri prodajanju projektov, predstavitvah ponudb ali powerpoint prezentacijah je pomembna prepričljivost, zanimivo podajanje vsebine in strokovnost.

Z vajami postane javno nastopanje lažje, glas ima večji volumen, trema je samo adrenalin. Ko neverbalno komunikacijo ozavestimo in nadzorujemo, jo prilagodimo, da dopolnjuje vsebine sporočila.

Sestanki s klienti so bolj uspešni, pri prodaji ste boljši od konkurence, ker znate slediti neverbalni komunikaciji stranke, javno nastopati in poznate, katere so veščine učinkovitega dobrega javnega nastopanja.

Pogovori z novinarji, udeležba na novinarski konferenci postaneta prijeten izziv.

Andreja Jernejčič je zbrala svoje nasvete v knjigah Skrivnosti javnega nastopanja in Komuniciranje z medji, ki sta koristna priročnika za vse, ki bi radi svoj nastop izboljšali in tako nadgradili dobre odnose z javnostmi. Knjigi sta prvi korak na poti k izobraževanju o piaru in javnem nastopanju.

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.