Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Javno nastopanje

Z dobrim javnim nastopom lahko prepričate publiko, nasprotnike spreobrnete, prodate projekt, vzpodbudite zanimanje.

 
 
 

Uspešni ljudje so bili pogosto tudi odlični govorniki, retorika pa je botra vseh izraznih veščin. Kljub temu se še vedno veliko ljudi srečuje s težavami, kot sta trema in stres pred javnim nastopanjem in govorom v različnih situacijah.

Glavo morate med nastopom zravnati. S tem avtomatsko usmerite oči in pogled predse. Torej v občinstvo, ki najprej pričakuje vaš pogled, šele nato vaše besede.

Poudarjam, da je dobro javno nastopanje sestavljeno iz predpriprave, govora in nebesedne komunikacije. Že v enem treningu javnega nastopanja izboljšamo nastop za najmanj 60 odstotkov.

Nebesedna komunikacija je zelo pomemben del komunikacije, ki vam lahko pomaga prodati projekt, lahko sledite, kako se nasprotnik počuti, veste, kje ga je treba bolj prepričati. Bi radi spoznali, kdaj govorniku vaša tema ni všeč? Kdaj ima pomisleke, se ne strinja ali laže?

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.