Že imate zadnjo Andrejino knjigo 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop? Naročite.

 
 
 

Mag. Andreja Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že več kot 10 let.  

 
 
 

Piar reference so ji podjetja Skaza, Citypark, SES, IBM, ECE, Klinika Svjetlost, GoOpti, Rimske terme, Sberbank, JP Komunala Brežice, Inženirska zbornica Slovenije, če naštejemo le nekaj podjetij, od več kot 200, s katerimi je in še ustvarja piar zgodbo. Prav tako vodi krizno komuniciranje v malih in večjih podjetjih. Med drugim sodeluje tudi z dubajsko uspešno poslovno žensko Thorayo Al Awadhi.

"Težave že nekaj let spreminjam v izzive. Težave so dejansko izzivi, ki me krepijo. V vsakem delovnem okolju izkusim kaj novega, se obogatim."

Izobražuje s treningi in delavnicami v več kot 300 podjetjih tako iz Slovenije kot tudi iz tujine, med drugim na ZZZS, Eles, NLB, Pošta Slovenija, Messer Slovenija. Predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pripravah zanimivih PowerPoint prezentacij, kriznem komuniciranju, organizaciji dogodkov doma in v tujini. Kot predavateljica gostuje na mednarodnih poslovnih šolah in različnih fakultetah.

Andreja Jernejčič je avtorica več sto strokovnih člankov o piaru, komuniciranju in nastopanju, ki so objavljeni tudi kot članki ali kolumne v različnih medijih.

Srečamo jo tudi v vlogi voditeljice prireditev. Enkrat mesečno pa ima avtorsko televizijsko oddajo Zajtrk PR'Andreji z znanimi osebnostmi z različnih področij na osrednji regionalni televiziji v Sloveniji Vaš kanal.

Ima edinstveno kombinacijo izkušenj iz menedžmenta, piara in novinarstva, ki jih je pridobila kot članica uprave Infonet Media, kot direktorica IBM za korporativno komuniciranje za Slovenijo in jugovzhodne države, kot pomočnica uprave na SIJ – Slovenski industriji jekla ter kot tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato. Pred tem je bila 15 let aktivna v novinarstvu. Kot novinarka in pozneje urednica je delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih: Radio Slovenija (Poročila in Val 202), TV Slovenija, Pop TV, Dnevnik, Finance, Dolenjski list, Studio D in TV Vaš kanal Novo mesto.

Je avtorica štirih knjig, jubilejne 10x10 za uspešen piar in dober javni nastop, uspešnice Biblija uspešnega piara v slovenščini in angleščini (slednja je izšla v Dubaju), pred tem pa je izdala dve razprodala knjigi Kako uspešno sodelovati z mediji – priročnik za vsakogar in celostni priročnik za vsakogar Skrivnosti javnega nastopanja.

Po izobrazbi je magistrica znanosti iz komunikologije, univerzitetna diplomirana novinarka in univerzitetna diplomirana kulturologinja.

Andreja Jernejčič je aktivna mentorica v več organizacijah, med drugim v Združenju manager, ABC Accelerator in CEED. Je tudi članica več združenj, med drugim v upravnem odboru ženske sekcije Združenja manager. Bila je tudi prva predsednica Učečih se organizacij (2014–2016).

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.