Že imate zadnjo Andrejino knjigo 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop? Naročite.

 
 
 

Mag. Andreja Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, digitalni piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že več kot 10 let.

 
 
 

Piar reference so ji podjetja Skaza, Citypark, SES, IBM, Generali zavarovalnica, Klinika Svjetlost (Hrvaška), Rimske terme, Sberbank, JP Komunala Brežice, Lekarniška zbornica Slovenije, GZS, če naštejemo le nekaj podjetij in organizacij, od več kot 200, s katerimi je in še ustvarja piar zgodbo. Prav tako vodi krizno komuniciranje v malih in večjih podjetjih. Ustvarja tudi prepoznavnost preko družabnega komuniciranja in izvaja digitalni piar (Šolski center Novo mesto, Hypex, Medicinski center Barsos, Kolpa, občine ipd.). Med drugim sodeluje tudi z dubajsko uspešno poslovno žensko Thorayo Al Awadhi. Organizira odmevne dogodke ob obletnicah podjetij, predstavitev novih produktov ali izdelkov.

"Težave že nekaj let spreminjam v izzive. Težave so dejansko izzivi, ki me krepijo. V vsakem delovnem okolju izkusim kaj novega, se obogatim."

Izobražuje s treningi, predavanji in delavnicami v več kot 300 podjetjih, občinah, šolah, organizacijah tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pripravah zanimivih prezentacij, kriznem komuniciranju. Izvedla je že nekaj tisoč predavanj, med drugim na ZZZS, Eles, NLB, ministrstvih, občinah.

Andreja Jernejčič je avtorica več sto strokovnih člankov o piaru, komuniciranju in nastopanju, ki so objavljeni tudi kot članki ali kolumne v različnih medijih.

Srečamo jo tudi v vlogi voditeljice prireditev.

Mesečno pa ima že šesto leto avtorsko televizijsko oddajo Zajtrk PR'Andreji z znanimi osebnostmi z različnih področij na osrednji regionalni televiziji v Sloveniji Vaš kanal.

Ima edinstveno kombinacijo izkušenj iz menedžmenta, piara in novinarstva, ki jih je pridobila kot članica uprave Infonet Media, kot direktorica IBM za korporativno komuniciranje za Slovenijo in jugovzhodne države, kot pomočnica uprave na SIJ – Slovenski industriji jekla ter kot tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato. Pred tem je bila 15 let aktivna v novinarstvu. Kot novinarka in pozneje urednica je delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih: Radio Slovenija (Poročila in Val 202), TV Slovenija, Pop TV, Dnevnik, Finance, Dolenjski list, Studio D in TV Vaš kanal Novo mesto.

Je avtorica štirih knjig:

  • 10x10 za uspešen piar in dober javni nastop (drugi ponatis),
  • uspešnice Biblija uspešnega piara – Kako s piarom do poslovnih uspehov v slovenščini in angleščini (slednja je izšla v Dubaju),
  • Kako uspešno sodelovati z mediji – priročnik za vsakogar (razprodano)in
  • Skrivnosti javnega nastopanja (razprodano).

Po izobrazbi je magistrica znanosti iz komunikologije, univerzitetna diplomirana novinarka in univerzitetna diplomirana kulturologinja.

Andreja Jernejčič je aktivna mentorica v več organizacijah, med drugim v Združenju manager in CEED. Je tudi članica več združenj, med drugim v upravnem odboru ženske sekcije Združenja manager in v upravne odboru poslovnih žensk združenja FAM. Bila je tudi prva predsednica Učečih se organizacij (2014–2016).

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.