Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Skrivnosti javnega nastopanja

Nastopamo vsak trenutek, le publika je različna in od naše sposobnosti je odvisno, kako nas sprejema. Učenje komuniciranja z občinstvom je zgodba, ki ni nikoli končana.

Prelistaj knjigo

 
 
 

Ko enkrat nastopate, se od vas pričakuje, da ste dobri. Zato tudi nastopate. Knjiga Skrivnosti javnega nastopanja je vaš prvi korak, da postanete veliko boljši.

 

 • 5
   

  Poglavij

  Opisani so recepti za dobro pripravo na nastop, uspešno sodelovanje z novinarji in priporočila za pojavljanje v različnih medijih.
  Več
   
 • 309
   

  Strani

  Neverbalna komunikacija, strukturiranje vsebin, primerna obleka in različne oblike komunikacije od izjave do intervjuja, od razgovora za službo do novinarske konference.
  Več
   
 •  

  Nasvetov

  Kako se pripraviti na različne javne nastope: vsak medij zahteva drugačen komunikacijski model, vsaka situacija primerno vedenje in govor.
  Več
   
 
 
 
 

O avtorici

Andreja Jernejčič Vizjak je direktorica podjetja za piar, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil. Ima več kot 25-letne izkušnje v komuniciranju, novinarstvu in odnosih z javnostmi.

Podrobno

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.