Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Moje kolumne

"Nekaj ur in si lahko na drugi strani sveta."

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • 12. maj 2021

  Na nekdanji puščavi gradijo neverjeten čudež

  V Dubaju, mestu kontrastov, kjer se prepleta utrip moderne metropole in tradicionalnega puščavskega življenja, je v tem času dobesedno vroče. Pa ne samo po vročini, ki trenutno sega čez 35 stopinj Celzija, ampak tudi po pripravi na največji svetovni dogodek do sedaj.

  VEČ
   
 • Ženska v črnem avtomobilu

  Publikacija: Dnevnikova NIKA
  Številne vsakodnevne vožnje, zastoji, počasni vozniki, prehitevanje in stres so me spremljali več ali manj vsak dan, zato sem si brez težav ustvarila svoje zaključke o voznikih na cestah. Najpogosteje opazim zafrustrirane voznike. Na prehitevalnempasu vozijo po omejitvi, kar pomeni, da je njihovo razumevanje tako, da je mogoče voziti le tako. »Zakaj bi se umaknil, saj vozim 110 ali 130 kilometrov na uro?«
  VEČ
   
 • Vsako darilo ima svojo zgodbo

  Publikacija: Dnevnikova NIKA
  Lahko so samo lepa. Lahko so uporabna. Lahko imajo neprecenljivo vrednost. Za nekoga je lahko le kamen, za drugega neprecenljiva pozornost. Imam poseben odnos do daril ali pozornosti, kot jim večkrat rečem. Obožujem jih. Prav tako rada z njimi osrečim ljudi. Privabim nežen nasmešek. Začutim igranje srca.
  VEČ
   
 • Uspešni, a nesrečni

  Publikacija: Dnevnikova NIKA
  »Sem poročen, imam dva otroka, krasno ženo, urejeno življenje z ljubeznijo. Iz službe grem trikrat na teden domov že ob pol štirih, po otroke v vrtec, sicer zvečer še delam, pogosto pozno v noč, sploh kadar je kakšen večji projekt. So izjeme, ampak načeloma se veselim petka popoldne in konca tedna, ker je to moje življenje. In vedno bolj mi je pomembno, da znam odklopiti, iti na dopust, celo izklopiti telefon. To ni več prva stvar, ki jo pogledam, ko se zbudim,« je dejal moj prijatelj, malo čez 40 jih šteje in je del vodstvene ekipe nekega podjetja.
  VEČ
   
 • Takrat imam občutek, da lebdim

  Publikacija: Dnevnikova NIKA
  Babica večkrat začne pogovor: Veš, spominjam se... In radi prisluhnemo njenim spominom. Vsak ima številne, lepe in slabe spomine, čeprav slabe skušamo pozabiti, vsaj občutke, lepe pa z radostjo obdržati. Zdi se mi, da so eno največjih bogastev lepi spomini.
  VEČ
   
 • Skrivnost čara potovanj

  Publikacija: Dnevnikova NIKA
  Včasih se mi zdi Slovenija premajhna in potrebujem vsaj nekaj dni drugačnega okolja, kulture, novih izkušenj, da zadiham. Pogosto sem slišala, da eni o potovanjih sanjarijo, berejo, gledajo, drugi jih živijo. Prve je strah ali pa nimajo denarja ali časa zanje, drugi preprosto gredo.
  VEČ
   
 • Po francosko

  Publikacija: Dnevnikova NIKA
  Že pred deveto uro sem sedela na sedežnici in pred mano so se razprostirala znamenita francoska smučišča, znana kot Tri doline. »Kako čas teče drugače,« sem razmišljala. V službi bi bila na sestanku, tu pa polna energije hitim, da bom ujela jutranje,zame najlepše proge.
  VEČ
   
 • Ko se imajo zdravniki za bogove

  Publikacija: Dnevnikova NIKA
  Vse skupaj se je začelo s potjo v Kenijo. Pozabila sem na cepljenje proti rumeni mrzlici. Na srečo so bili v pristojni ustanovi tako prijazni in so mi določili termin. Potem pa je zdravnica skozi pogovor ugotovila, da če sem se cepila v zadnjih desetih letih, cepivo še deluje.
  VEČ
   
 • Kje je raj na zemlji

  Publikacija: Dnevnikova NIKA

  Ob vprašanju, kje je najlepše, vsak dobi asociacijo na svojo hišo, dom, na primer jaz pomislim na moj vikend sredi zelenja. Ko pa me vprašajo, kje od vsega, kar sem videla, doživela, je najlepše na svetu, že nekaj let, od prvega obiska, močno na vrhu lestvice prednjači le en košček sveta.

  VEČ
   
 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.