Intervju v oddaji Zajtrk PR'Andreji: Nuša Derenda, petek, 26. 2., ob 20. 30, sobota, 27. 2., ob 19.00 in nedelja, 28. 2., ob 19.30 na TV Vaš kanal.

 
 
 

Moje storitve

Mediji so le ena od javnosti, s katerimi sodelujemo. Uspešno sodelovanje z njimi lahko dosežemo s poznavanjem in spoštovanjem njihovega dela.

 
 
 
 

 • Komuniciranje z mediji
   

  Komuniciranje z mediji

  Znate komunicirati z mediji? Jim znate sporočiti informacije tako, da vas slišijo in pišejo tudi o tem, kar je vam pomembno?
  Več
   
 • PR (piar) - Odnosi z javnostmi
   

  PR (piar) - Odnosi z javnostmi

  Poslovni svet terja vzpostavljanje dobrih odnosov z javnostmi in organizacijo PR-aktivnosti, ki gradijo pozitivno podobo podjetja.
  Več
   
 • Javno nastopanje
   

  Javno nastopanje

  Retorika je umetnost, nastopanje v javnosti pa razširjena oblika komuniciranja in ohranjanja odnosov z različnimi javnostmi.
  Več
   
 • Izobraževanje
   

  Izobraževanje

  Poznavanje pravil retorike olajša nastop in omili tremo - samozavest se poveča. Poznavanje prodajnih veščin in prepričevanja vam poveča posel.
  Več
   
 • Interno komuniciranje
   

  Interno komuniciranje

  Interno komuniciranje je strategija komunikacije na vseh ravneh: med sodelavci z enakim položajem ali vodstva s svojimi zaposlenimi. Kdaj ste šli na kavo s sodelavci?
  Več
   
 • Organizacija dogodkov
   

  Organizacija dogodkov

  Pripravimo izvirne in drugačne dogodke, ki so odmevni in o njih pišejo mediji. Javni dogodki so namreč eno od najpogostejših orodij odnosov z javnostmi.
  Več
   
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.