Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Moje storitve

Mediji so le ena od javnosti, s katerimi sodelujemo. Uspešno sodelovanje z njimi lahko dosežemo s poznavanjem in spoštovanjem njihovega dela.

 
 
 
 

 • Komuniciranje z mediji
   

  Komuniciranje z mediji

  Znate komunicirati z mediji? Jim znate sporočiti informacije tako, da vas slišijo in pišejo tudi o tem, kar je vam pomembno?
  Več
   
 • PR (piar) - Odnosi z javnostmi
   

  PR (piar) - Odnosi z javnostmi

  Poslovni svet terja vzpostavljanje dobrih odnosov z javnostmi in organizacijo PR-aktivnosti, ki gradijo pozitivno podobo podjetja.
  Več
   
 • Javno nastopanje
   

  Javno nastopanje

  Retorika je umetnost, nastopanje v javnosti pa razširjena oblika komuniciranja in ohranjanja odnosov z različnimi javnostmi.
  Več
   
 • Izobraževanje
   

  Izobraževanje

  Poznavanje pravil retorike olajša nastop in omili tremo - samozavest se poveča. Poznavanje prodajnih veščin in prepričevanja vam poveča posel.
  Več
   
 • Interno komuniciranje
   

  Interno komuniciranje

  Interno komuniciranje je strategija komunikacije na vseh ravneh: med sodelavci z enakim položajem ali vodstva s svojimi zaposlenimi. Kdaj ste šli na kavo s sodelavci?
  Več
   
 • Organizacija dogodkov
   

  Organizacija dogodkov

  Pripravimo izvirne in drugačne dogodke, ki so odmevni in o njih pišejo mediji. Javni dogodki so namreč eno od najpogostejših orodij odnosov z javnostmi.
  Več
   
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.