Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Organizacija dogodkov

Javni dogodki so ogledalo podjetja. Takšna srečanja morajo pri ljudeh pustiti vtis in zbujati pričakovanja, zato je včasih dobro uporabiti ščepec domišljije.

 
 
 

Pri organiziranju okroglih miz, novinarskih konferenc in drugih srečanj najprej določimo ciljno publiko in jo spoznamo. Posebnost naših dogodkov je izvirnost, drugačnost in zanimivost tudi za medijsko poročanje.

Če je konferenca predolga, bodo novinarji sami naredili izbor vaše vsebine. Zato velja: bodite kratki. Umetnost je bistveno povedati v kratkem času.

Najlepše pa je ustvarjati dogodke, o katerih se še dolgo govori. Pri pripravi lahko sodeluje piarovec ali PR oddelek.

Priprava nastopajočih vključuje tudi analizo javnega nastopa. Posebej se posvetimo neverbalni komunikaciji in dobri strukturiranosti sporočila.

Dogodek, okrogla miza ali novinarska konferenca je kreativno komuniciranje z javnostmi. Dober piar poskrbi, da se bo vaše sporočilo slišalo daleč in ga ljudje še dolgo ne bodo pozabili. 

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.