Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

9. apr 2018

Te tragedija ni nič izučila

Tako se je glasilo vprašanje športnega direktorja nogometašev Maribora Zlatka Zahoviča na novinarski konferenci, potem, ko je njegova ekipa zgubila tekmo.

 
 
 

9. apr 2018

Te tragedija ni nič izučila

Tako se je glasilo vprašanje športnega direktorja nogometašev Maribora Zlatka Zahoviča na novinarski konferenci, potem, ko je njegova ekipa zgubila tekmo.

9. apr 2018

Novinarju je na vprašanje, ali je razočaran zaradi slabega obiska, dejal: "Počasi, sine, ne provocirat. Imaš še dovolj časa. Pred kratkim se ti je zgodila tragedija, kajne? Te je kaj izučila? Mislim, da te ni nič izučila. Še vedno hočeš provocirat in si nesramen."
Kaj torej storiti, ko vam želijo uiti čustva? Ko ste osebno prizadeti ali preveč vpleteni v določeno, običajno občutljivo in z vami ali vašim delom povezano temo? Kaj storiti, ko bi najraje znoreli?
Razumljivo je, da smo vsi ljudje, ki se razjezimo. Dejstvo pa je, da naše delo zahtevo kontrolo, samoobvadanje in spoštljiv način komunikacije. Kdor je znotraj sebe umirjen in ima razčiščene odnose, bo tudi v nastopanju, podajanju izjav deloval boljše. To sem prepričana.
Vseeno, preigrajte pred dogodkom vedno možna neprijetna vprašanja, da se boste počutili suvereno in boste podajanje informacij speljali profesionalno. Če prej preučite situacijo, je večja verjetnost, da boste reagirali bolj preudarno.
Marsikdo, ki se na težje ali neprijetna vprašanja ne pripravi prej, lahko nekaj reče, za kaj mu je pozneje žal. Zato, vedno prej pomislite, preigrajte možnosti vprašanj in odgovorov, in delujte profesionalno. To vloga menedžerja vključuje.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.