Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

21. nov 2018

Hvala za klic

Ko organiziram dogodke, velikokrat potrebujem pomembne govornike, od direktorjev, županov do ministrov.

 
 
 

21. nov 2018

Hvala za klic

Ko organiziram dogodke, velikokrat potrebujem pomembne govornike, od direktorjev, županov do ministrov.

21. nov 2018

Glede na vrsto, občasno v dogodke vključim tudi znane osebnosti.
Najbolj pogost način obveščanja je pošiljanje dopisov, v katerih opišemo namen dogodka, kaj želimo od govornika, ki ga vljudno in častno vabimo, ter kakšna naj bi bila njegova vloga na dogodku. Marsikdaj se zgodi, da na omenjen dopis ni odgovora, v tem primeru kandidata pokličemo.
So pa pri organizaciji dogodkov tudi svetle izjeme in veselje je delati z ljudmi, ki so na visokih, pomembnih položajih, pa naj gre za župana, ministra ali predsednika, ki se na povabilo z veseljem odzovejo ali podajo opravičilo za izostanek. Pri vsakem dogodku je pomembno, da za te osebe še dodatno poskrbimo, ker imajo zelo natrpan urnik.
Eno največjih in prijetnih presenečenj sem doživela ob moji 10-letnici. Popolnoma vsi govorniki so me osebno poklicali. Janez Škrabec, Danica Purg, Nikica Gabrić, Tanja Skaza in Franjo Bobinac. In največje presenečenje, minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek me je prav tako osebno poklical in dejal, da je lahko na mojem dogodku le slabo uro, kar pa se mu ne zdi najlepše in mogoče je bolje, da ga ni, saj bo v Portorožu, nato pri nas in mora nazaj zaradi dogodka na Primorsko. Ker sem imela čez 100 direktorjev, sem bila vesela, če bo vseeno prišel.
Lahko rečem, da te osebe zaslužijo poklon. To so zame velike osebe. Tudi meni je to posebna čast. In zato hvala, gospod minister, za tako spoštovanje do nas državljanov, ki nismo na tako visokih pozicijah, hvala za ta klic, ki sem ga prejela ravno na dan, ko je bilo uradno registrirano moje podjetje (priložnost smo obeležili nekaj dni pozneje). Sama vedno ocenjujem ljudi po tem, kako se do nekoga obnašajo, ne glede na status oziroma položaj, ki ga imajo. Ravno to je po mojem mnenju ključnega pomena pri medosebnih odnosih.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.