17. okt 2016

Nastopajte kot Obama in prodajajte kot Jobs

Torek, 25. oktobra, Diamant v BTC-ju, 9.00–15.30
 
 
 

17. okt 2016

Nastopajte kot Obama in prodajajte kot Jobs

17. okt 2016

V enem dnevu osvojite veščine javnega nastopanja na konferencah, pred kamero in v medijih, pred sodelavci, na sestankih. Vadite tudi govor, krizno komuniciranje in prodajne nastope. Znebite se treme. Izpilite vsebino, ki je primerna za vaše delo. Vse poteka ob kameri.

Zagotavljam, da se bo vsak nastop izboljšal za vsaj 60 %. Po koncu prejmete še analizo in nadaljnje usmeritve. Število je omejeno na majhno skupino.

Delavnico izvajam jaz :)

Kotizacija znaša 169,00 evrov + ddv. Če se prijavite do torka, 18. oktobra, vam pripada 10 % popust za zgodnjo prijavo. Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja vam pripada še 10 % popust.

Prijava vključuje: pogostitev, prigrizke, malico, gradivo, potrdilo, presenečenje.

Delavnica bo potekala v našem TV studiu: Diamant, drugo nadstropje, Letališka ulica 5, Ljubljana.
Parking je brezplačen.

Za prijavo napišite mail na andreja@jernejcic.si, pokličite na telefonsko številko + 386 5 905 55 59 ali pa izpolnite kontaktni obrazec.

Veselim se srečanja z vami in vas lepo pozdravljam.

Vse lepo,
Andreja

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.