14. mar 2017

Odpravite strah pred nastopanjem

Torek, 14. marec, Diamant v BTC-ju, 9.00–15.30
 
 
 

14. mar 2017

Odpravite strah pred nastopanjem

14. mar 2017

Imate tremo pred nastopanjem? Noč pred nastopom ne morete spati? Se bojite odgovarjati novinarjem? Bi radi izvedeli, kako se pove smiselna vsebina? Osvojite veščine nastopanja za vse priložnosti v enem dnevu.

Na delavnici, kjer boste ves čas nastopali, boste spoznali, na kaj vse moramo biti pozorni pri nastopih, kaj ljudem sporočamo z neverbalno komunikacijo in kako pripraviti ter ustrezno povedati vsebino, za katero želimo, da si jo sogovornik zapomni. Vse te veščine javnega nastopanja lahko osvojite v enem dnevu. Vadite lahko tudi govor, krizno komuniciranje in prodajne nastope. Zagotavljamo vam, da se bo vsak vaš nastop izboljšal za vsaj 60 %. Po koncu delavnice prejmete tudi analizo in nadaljnje usmeritve. Število udeležencev je omejeno na majhno skupino.

Delavnico izvaja Andreja Jernejčič, strokovnjakinja za piar, javno nastopanje in komuniciranje.
Jernejčičeva je avtorica dveh razprodanih priročnikov: Skrivnosti javnega nastopanja in Uspešno sodelovanje z mediji. Je direktorica podjetja Lin & Nil z lastno blagovno znamko Andreja. V več desetletjih si je s svojim delom nabrala edinstveno kombinacijo izkušenj iz menedžmenta, piara in novinarstva.

Kotizacija znaša 169,00 evrov + ddv. Če se prijavite do torka, 7. marca, vam pripada 10 % popust za zgodnjo prijavo. Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja, vam pripada še 10 % popust.

Prijava vključuje: pogostitev, prigrizke, malico, gradivo, potrdilo, presenečenje.

Delavnica bo potekala v Andrejinem TV studiu: poslopje Diamant, drugo nadstropje, Letališka ulica 5, Ljubljana.
Parkiranje je brezplačno.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.