22. nov 2017

Osvojite veščine novega piara

Četrtek, 30. november, Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) na Dimičevi 13, 9.00-15.00
Predavateljica: izkušena piarovka, menedžerka mag. Andreja Jernejčič
 
 
 

22. nov 2017

Osvojite veščine novega piara

22. nov 2017

Kako obvladati orodja sodobnega piara? Kako pri medijih vzbuditi zanimanje tudi za pozitivne zgodbe? Ali potrebujemo novinarje, če imamo družbena omrežja?

Vsi, ki se ukvarjate z mediji, ki ste zaposleni v oddelkih za odnose z javnostmi ali v marketingu, ter vsi, ki želite povečati prepoznavnost vašega podjetja, vabljeni na delavnico o novih pristopih v piaru.

Spoznali boste spretnosti in orodja, s katerimi boste učinkoviteje uporabljali družbene medije za uspešen piar, predvsem če nimate dovolj velike ekipe in dovolj časa. Brez dlake na jeziku bosta tudi urednik in novinar dveh različnih medijskih hiš govorila o različnih izzivih.

Delavnica bo potekala interaktivno in izključno na praktičnih primerih. Skozi primere, ki bodo vključevali tudi primere udeležencev, boste spoznali vse ključne dele novega piara: poznavanje medijev in način delovanja novinarjev ter kako doseči kvalitetne objave v medijih.

Delavnico bo vodila mag. Andreja Jernejčič, strokovnjakinja s področja odnosov z javnostmi in avtorica razprodane knjige Kako uspešno sodelovati z mediji. Pred nekaj tedni je izšla njena nova uspešnica Biblija uspešnega piara.

Prijave na www.openit.si

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.