24. jan 2019

Nastopajte kot Obama in prodajajte kot Jobs

Četrtek, 24. januar 2019, Diamant v BTC-ju, 9.00–16.00
 
 
 

24. jan 2019

Nastopajte kot Obama in prodajajte kot Jobs

24. jan 2019

V enem dnevu osvojite veščine javnega nastopanja na konferencah, pred kamero in v medijih, pred sodelavci, na sestankih. Vadite tudi govor, krizno komuniciranje in prodajne nastope. Znebite se treme.

Trenirate uspešno prodajo – katere besede uporabiti, kako prepričati, slediti neverbalni komunikaciji, skratka uspešno prodati v dveh minutah. Vse poteka ob kameri. Zagotavljam, da se bo vsak nastop izboljšal za vsaj 60 %. Po koncu prejmete še analizo in nadaljnje usmeritve. Število je omejeno na majhno skupino.

Dnevni red:
8.45: sprejem s kavo in pecivom, priprava
9:00–12:30: I. del (osvojite značilnosti nastopanja; ključne stvari za uspešno prodajo; kako prepričati; pomen neverbalne komunikacije, analiza ponudb)
12.30–13.00: odmor za kosilo
13:00–16:00: II. del (vaje; prodajanje pred kamero, nastopanje pred kamero, različni primeri)

Delavnico izvajam jaz :) Prijave na info@jernejcic.si

Kotizacija znaša 169,00 evrov + ddv. Če se prijavite do petka, 18. januarja, vam pripada 10 % popust za zgodnjo prijavo. Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja, vam pripada še 10 % popust. Prijava vključuje: pogostitev, prigrizke, malico, gradivo in potrdilo. Vsak udeleženec prejme tudi najnovejšo knjigo 10x10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop.

Delavnica bo potekala v našem TV studiu: Diamant, drugo nadstropje, Letališka ulica 5, Ljubljana. Parking je brezplačen.

Veselim se srečanja z vami in vas lepo pozdravljam.

Vse lepo,
Andreja

Prijava na info@jernejcic.si


O predavateljici

Mag. Andreja Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja.

Piar reference so ji podjetja Skaza, Citypark, SES, IBM, ECE, Klinika Svjetlost, GoOpti, Rimske terme, Sberbank, JP Komunala Brežice, Inženirska zbornica Slovenije, če naštejemo le nekaj podjetij, od več kot 200, s katerimi je in še ustvarja piar zgodbo. Prav tako vodi krizno komuniciranje v malih in večjih podjetjih. Med drugim sodeluje tudi z dubajsko uspešno poslovno žensko Thorayo Al Awadhi.

Predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pripravah zanimivih PowerPoint prezentacij, kriznem komuniciranju, organizaciji dogodkov doma in v tujini. Kot predavateljica gostuje na mednarodnih poslovnih šolah in različnih fakultetah.

Andreja Jernejčič je avtorica več sto strokovnih člankov o piaru, komuniciranju in nastopanju, ki so objavljeni tudi kot članki ali kolumne v različnih medijih.

Ima edinstveno kombinacijo izkušenj iz menedžmenta, piara in novinarstva, ki jih je pridobila kot članica uprave Infonet Media, kot direktorica IBM za korporativno komuniciranje za Slovenijo in jugovzhodne države, kot pomočnica uprave na SIJ – Slovenski industriji jekla ter kot tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato. Pred tem je bila 15 let aktivna v novinarstvu. Kot novinarka in pozneje urednica je delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih. Je avtorica štirih knjig. Knjige: 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop, uspešnice Biblija uspešnega piara v slovenščini in angleščini ter dveh razprodanih knjig Kako uspešno sodelovati z mediji – priročnik za vsakogar in Skrivnosti javnega nastopanja.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.