1. mar 2022

Nastopajte kot Obama in prodajajte kot Jobs

Torek, 15. marec 2022, Diamant v BTC-ju, 9.00–15.00
 
 
 

1. mar 2022

Nastopajte kot Obama in prodajajte kot Jobs

1. mar 2022

V enem dnevu osvojite nastop in prodate v dveh minutah. Posebna delavnica.

Osvojite veščine javnega nastopanja na konferencah, pred kamero in v medijih, pred sodelavci, na sestankih. Vadite tudi govor, krizno komuniciranje in prodajne nastope. Znebite se treme.

Trenirate uspešno prodajo – katere besede uporabiti, kako prepričati, slediti neverbalni komunikaciji, skratka uspešno prodati v dveh minutah. Vse poteka ob kameri. Zagotavljam, da se bo vsak nastop izboljšal za vsaj 60 %. Po koncu prejmete še analizo in nadaljnje usmeritve. Število je omejeno na majhno skupino.

Kotizacija znaša 189,00 evrov + ddv. Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja, vam pripada še 10 % popust. Prijava vključuje: pogostitev, prigrizke, kosilo, gradivo in potrdilo. Vsak udeleženec prejme tudi najnovejšo knjigo 10x10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop.

Veselim se srečanja z vami.

Prijavite se že danes >> digital@jernejcic.si 

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.