19. maj 2021

Odpravite tremo in izvedite dober javni nastop

Torek, 1. junij 2021, Diamant v BTC-ju, 9.00–15.00

 
 
 

19. maj 2021

Odpravite tremo in izvedite dober javni nastop

19. maj 2021

V enem dnevu osvojite veščine javnega nastopanja na konferencah, pred kamero in v medijih, pred sodelavci, na sestankih. Vadite tudi govor, krizno komuniciranje in prepričajte v nakup v manj kot minuti. Vse poteka ob kameri.

Zagotavljam, da se bo vsak nastop izboljšal za vsaj 60 %. Po koncu prejmete še analizo in nadaljnje usmeritve. Število je omejeno na zelo majhno skupino.

Dnevni red:
9:00–12:30  I. del (Osvojite značilnosti nastopanja)
12.30–13.00 odmor za kosilo
13:00–15:00 II. del (Nastopanje pred kamero in analize)

Delavnico izvajam jaz ☺️.

Kotizacija znaša 169,00 evrov + ddv. Če se prijavite do jutri, dobite brezplačno tudi knjigo Biblija uspešnega piara, če se prijavite do srede, 26. maja, pa vam pripada 10 % popust za zgodnjo prijavo. Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja, vam pripada še 10 % popust. Prijava vključuje: pogostitev, prigrizke, malico, gradivo, potrdilo in presenečenje.

Delavnica bo potekala v našem TV studiu: Diamant, drugo nadstropje, Letališka ulica 5, Ljubljana. Parking je brezplačen.

Veselim se srečanja z vami in vas lepo pozdravljam.

Prijavite se že danes ➡ info@jernejcis.si

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.