Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Kako uspešno sodelovati z mediji

Priročnik je namenjen vsem, ki imate opravka z mediji, vendar ne veste, kaj delate narobe in kako izboljšati sodelovanje z novinarji.

 
 
 

Kdaj smete sleči suknjič

Delo Andreje Jernejčič je koristna in pametna zbirka pravil o tem, kaj morate vedeti o piarju in česa nikdar ne smete početi, ko komunicirate z javnostmi. Je eden prvih praktičnih priročnikov s tega področja na našem trgu. Pravzaprav so to zlata pravila. Šele ko jih dobro obvladate, jih lahko začnete malo kršiti.

Če piarovstva ne obvladate, nič hudega,
bodite skromni, preberite knjigo, razmislite, urite in znali boste. Ne gre za noben bavbav. Če menite, da ga obvladate, knjigo kljub temu preberite in izvedeli boste, ali ga res obvladate tako, kot mislite.

Iz spremne besede Petra Frankla, urednika in direktorja Financ

 
 
 

Prelistaj knjigo

 
 
 

Okrogla miza z novinarsko konferenco

Okroglo mizo je obiskalo več kot 130 obiskovalcev. Z gosti je Andreja Jernejčič debatirala o težavah med menedžerji in mediji ter o izzivih, s katerimi se soočajo novinarji in piarovci. Gostje: Tomaž Perovič, Zoran Janković, Rok Praprotnik, Erazem Pinter, Alenka Pulin in drugi.

Ob izidu knjige smo organizirali novinarsko konferenco, ki jo je vodila Natalija Postružnik. Med gosti je bil d. Dejan Verčič, med povabljenimi pa Miloš Čirič.

Odvila se je tudi konferenca o sodelovanju z mediji, na kateri so govorili: dr. Marko Milosavljevič, Edi Pucer, Miran Lesjak, Miloš Čirič, Božidar Novak, Valentin Hajdinjak, Jadranka Jezeršek in Andreja Jernejčič. Moderatorka konference je bila Vida Petrovčič. 

 
 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.