Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

13. nov 2013

Rupert Gole: Na sončni strani Slovenije

V svoji pisarni sem malo vadil nastop in v mislih preletel priporočila dobrega nastopanja, ki sem jih osvojil na treningu javnega nastopanja pri Andreji Jernejčič.

 
 
 

13. nov 2013

Rupert Gole: Na sončni strani Slovenije

Rupert Gole: Na sončni strani Slovenije

13. nov 2013

V svoji pisarni sem malo vadil nastop in v mislih preletel priporočila dobrega nastopanja, ki sem jih osvojil na treningu javnega nastopanja pri Andreji Jernejčič. Priznati moram, da sem bil pred treningom prepričan, da itak že vse znam, saj sem 12 let predaval na fakulteti. Skozi trening pa sem pravzaprav ugotovil, da temu ni tako. Andreja je oseba, ki zna človeka s svojo neposrednostjo na začetku kar šokirati. Ko pa ugotoviš, da pravzaprav za izboljšanje svojega nastopa ne potrebuješ nekoga, ki bi te trepljal in hvalil, kako si kar dober, ampak zalo jasne in argumentirane kritike z navodili za izboljšanje, potem znaš ceniti ta njen pristop. Skratka upam, da bom jutri s pridom uporabil pridobljeno znanje in da bo moj nastop navdušujoč.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.