Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

16. jun 2014

Imamo veliko ljudi, ki izkazujejo svojo odličnost

Slovenija je pred kratkim prvič dobila 52 ambasadorjev znanj, ki so že podelili prva priznanja referenca nadarjenim mladim na prvem Akademsko-gospodarskem kongresu na Brdu pri Kranju. Gre za na različnih področjih uveljavljene znane osebnosti ...
 
 
 

16. jun 2014

Imamo veliko ljudi, ki izkazujejo svojo odličnost

Imamo veliko ljudi, ki izkazujejo svojo odličnost

16. jun 2014

Publikacija: Dnevnik

Slovenija je pred kratkim prvič dobila 52 ambasadorjev znanj, ki so že podelili prva priznanja referenca nadarjenim mladim na prvem Akademsko-gospodarskem kongresu na Brdu pri Kranju. Gre za na različnih področjih uveljavljene znane osebnosti, med katerimi so tudi varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, menedžerji, kot so Franjo Bobinac iz Gorenja, Tanja Skaza iz Plastike Skaza, Mitja Herga iz P&F Jeruzalem Ormož, Maria Anselmi iz podjetja Bisnode, Mitja Terče iz Elektro Energije Celje in Lidija Fijavž - Špeh iz Term Topolšica, kot tudi župani, denimo župana občin Šentrupert Rupert Gole in Murske Sobote Anton Štihec.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.