Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

18. feb 2015

Gostila 'lesenega' župana

"Delati z vami je zaradi vaših inovativnih idej in neverjetne energije, kot bi delal s Stevom Jobsom," je Andreja Jernejčič, strokovnjakinja za javno nastopanje in piar, na Zajtrku PR' Andreji napovedala osrednjega gosta, župana ene najmanjših in najbolj inovativnih občin v Sloveniji, občine Šentrupert, Ruperta Goleta.
 
 
 

18. feb 2015

Gostila 'lesenega' župana

Gostila 'lesenega' župana

18. feb 2015

Publikacija: Lea

"Delati z vami je zaradi vaših inovativnih idej in neverjetne energije, kot bi delal s Stevom Jobsom," je Andreja Jernejčič, strokovnjakinja za javno nastopanje in piar, na Zajtrku PR' Andreji napovedala osrednjega gosta, župana ene najmanjših in najbolj inovativnih občin v Sloveniji, občine Šentrupert, Ruperta Goleta. Zaradi njegovega navdušenja nad lesom mu nekateri pravijo tudi 'leseni' župan. Oddaja, katere namen je mreženje in spoznavanje ljudi z različnih področij, bo na sporedu Vašega kanala 19. februarja.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.