Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

13. apr 2016

Zagreb postaja središče zdravstvenega turizma

»Z britansko agencijo smo se dogovorili za tri tisoč operacij sive mrene na leto v naši zagrebški in tisoč v splitski bolnišnici; prvo leto jih še ne bo toliko, agencija bo anketirala bolnike in, če bodo zadovoljni, bomo dobili desetletno pogodbo,« je povedal zagrebški zdravnik Nikica Gabrić, ki je tudi direktor in ustanovitelj hrvaške klinike Svjetlost.
 
 
 

13. apr 2016

Zagreb postaja središče zdravstvenega turizma

Zagreb postaja središče zdravstvenega turizma

13. apr 2016

»Z britansko agencijo smo se dogovorili za tri tisoč operacij sive mrene na leto v naši zagrebški in tisoč v splitski bolnišnici; prvo leto jih še ne bo toliko, agencija bo anketirala bolnike in, če bodo zadovoljni, bomo dobili desetletno pogodbo,« je povedal zagrebški zdravnik Nikica Gabrić, ki je tudi direktor in ustanovitelj hrvaške klinike Svjetlost. »Postavili smo temelje za zdravstveni turizem na tem področju, in sicer s pridobivanjem pacientov iz evropskih držav«. 

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.