Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

1. okt 2018

Delo je moj način živijenja

Andrejo Jernejčič lahko opišemo kot vulkan energije, osebo, ki ljubi svoje delo, piarovko z dušo, odločno menedžerko, mentorico, ki izkušnje brez težav deli, pisateljico in voditeljico, ki po duši ostaja zvesta novinarstvu.
 
 
 

1. okt 2018

Delo je moj način živijenja

Delo je moj način živijenja

1. okt 2018

Publikacija: Ženski svet

Andrejo Jernejčič lahko opišemo kot vulkan energije, osebo, ki ljubi svoje delo, piarovko z dušo, odločno menedžerko, mentorico, ki izkušnje brez težav deli, pisateljico in voditeljico, ki po duši ostaja zvesta novinarstvu. Njena predavanja in delavnice navdušujejo na tisoče, ki jim deli izkušnje o nastopanju, piaru, kriznem komuniciranju ali prodaji. Lani je izdala uspešnico Biblija uspešnega piara pri nas in v Dubaju, letos jo je nadgradila z zvočno knjigo in izdala nov priročnik JO x JO zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop. Poznamo jo kot zelo delovno osebo, ki ne pozna besedne zveze 'ne gre'. Sicer pa pravi, daje najraje v vlogi matere. Najpogostejši vprašanji, kijih dobi, sta, kako ji vse uspe in kdaj spi.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.