Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

9. nov 2017

Verjamem v energijo in strast

V naslovnem intervjuju vam tokrat predstavljamo izjemno energično in karizmatično damo iskrivih oči, Andrejo Jernejčič, direktorico agencije za piar, komuniciranje in javno nastopanje Lin&Nil.
 
 
 

9. nov 2017

Verjamem v energijo in strast

Verjamem v energijo in strast

9. nov 2017

Publikacija: Direktor

V naslovnem intervjuju vam tokrat predstavljamo izjemno energično in karizmatično damo iskrivih oči, Andrejo Jernejčič, direktorico agencije za piar, komuniciranje in javno nastopanje Lin&Nil. Damo, ki je strastna v vsem kar počne, saj prekipeva od idej, predano svojemu delu, zastavljenim ciljem in ljudem s katerimi dela, uspešno poslovno žensko, ki verjame, da so vse sanje mogoče, ljubečo mamo in prijetno sogovornico, ki v sebi skriva mnogo zanimivega. Vodi majhno podjetje in tako bo tudi v prihodnje nam zatrdi, saj želi še naprej veliko delati sama in ohranjati stik s poslovnimi partnerji. Pred kratkim je izdala svojo tretjo knjigo z naslovom Biblija uspešnega piara, ki že prerašča domače meje, saj jo je moč dobiti tudi v tujini.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.