Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

10. feb 2017

Andreja Jernejčič - uspešna poslovna ženska, ki ljubi potovanja

Ima več obrazov, od uspešne poslovne ženske, ene najbolj znanih piarovk, predavateljic, pisateljic, je novinarka, mati, ki jo življenje obdaja s potovanji. Pravi, da ne more ostati dolgo v Sloveniji, saj v drugih državah dobi energijo, nove ideje in spoznanja.
 
 
 

10. feb 2017

Andreja Jernejčič - uspešna poslovna ženska, ki ljubi potovanja

Andreja Jernejčič - uspešna poslovna ženska, ki ljubi potovanja

10. feb 2017

Publikacija: Horizont

Ima več obrazov, od uspešne poslovne ženske, ene najbolj znanih piarovk, predavateljic, pisateljic, je novinarka, mati, ki jo življenje obdaja s potovanji. Pravi, da ne more ostati dolgo v Sloveniji, saj v drugih državah dobi energijo, nove ideje in spoznanja. Tudi njeno delo je povezano s potovanji, Andreja Jernejčič namreč vodi podjetje za piar, javno nastopanje Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja. Ustvarjala je piar za podjetje Plastika Skaza, Citvpark, GoOpti, Kliniko Svjetlost, Rimske terme, prav tako dela za manjša podjetja in organizacije, kot so Dežela kozolcev, Zobozdravstvene in estetske klinike Križaj ter Zlatarna Aura.

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.