Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

1. jan 2019

Uspešna poslovna ženska

Če si resnično želiš biti uspešen ali nadpovprečen v poslu, je zelo težko ujeti ravnotežje na popolnoma vseh področjih. Dobro se je zavedati, da je treba skrbeti za svoje zdravje in predvsem, da znaš posvetiti čas družini oziroma otrokom.
 
 
 

1. jan 2019

Uspešna poslovna ženska

1. jan 2019

Publikacija: Ženski svet

Če si resnično želiš biti uspešen ali nadpovprečen v poslu, je zelo težko ujeti ravnotežje na popolnoma vseh področjih. Dobro seje zavedati, daje treba skrbeti tudi za svoje zdravje in predvsem, da znaš posvetiti čas družini oziroma otrokom. Veliko časa preživimo v službi, zato je tudi kakovost, ki jo vložimo v proste poznopopoldanske ali večerne ure, za otroke izrednega pomena. Čeprav sem menila, da ni ovir, da ženske zmoremo vse, vsake toliko časa ugotovim, da preprosto ne zmorem, da potrebujem pomoč - ne zgolj gospodinje oziroma varuške, ampak pomoč odgovornih ljudi, kijih imam okoli sebe.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.