Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

16. okt 2018

Za javni govor se pripravite!

Vse okoli mene je strast, je veselje, je močna energija. Pravzaprav zelo malo ur v življenju posvetim stvarem, ki jih ne maram. Odmikam se od ljudi z nekompatibilno energijo. To sem spremenila v zadnjih letih. Ne ustrezamo vsi ljudje drug drugemu.
 
 
 

16. okt 2018

Za javni govor se pripravite!

16. okt 2018

Publikacija: Jana

Andreja Jernejčič je dama, ki udobja nikoli ni iskala v povprečju. Strumno koraka proti toku v moškem poslovnem svetu in ničesar ne prepušča naključju. Doma je v močnih ekstremih, v umetnosti ustvarjanja kontrastov med šundrom vseh vrst dela z javnostjo in znajti se v poglabljanju v vase. V šumenje mojja, kot pravi, v melodije čričkov ali nepravilen zvok kitarskih strun. Žene jo radovednost do sveta, na leto prebere do 40 knjig. Ko pogovor steče, odmislimo navidezno, pogosto očitajočo masko nedostopnosti in pokaže se v vsej ženski mehkobi. Brez občutka, da žanje takšne uspehe.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.