Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

16. okt 2018

Za javni govor se pripravite!

Vse okoli mene je strast, je veselje, je močna energija. Pravzaprav zelo malo ur v življenju posvetim stvarem, ki jih ne maram. Odmikam se od ljudi z nekompatibilno energijo. To sem spremenila v zadnjih letih. Ne ustrezamo vsi ljudje drug drugemu.
 
 
 

16. okt 2018

Za javni govor se pripravite!

16. okt 2018

Publikacija: Jana

Andreja Jernejčič je dama, ki udobja nikoli ni iskala v povprečju. Strumno koraka proti toku v moškem poslovnem svetu in ničesar ne prepušča naključju. Doma je v močnih ekstremih, v umetnosti ustvarjanja kontrastov med šundrom vseh vrst dela z javnostjo in znajti se v poglabljanju v vase. V šumenje mojja, kot pravi, v melodije čričkov ali nepravilen zvok kitarskih strun. Žene jo radovednost do sveta, na leto prebere do 40 knjig. Ko pogovor steče, odmislimo navidezno, pogosto očitajočo masko nedostopnosti in pokaže se v vsej ženski mehkobi. Brez občutka, da žanje takšne uspehe.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.