Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

12. maj 2019

Nastopanje je zame ena izmed lepših stvari

Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že več kot 10 let.
 
 
 

12. maj 2019

Nastopanje je zame ena izmed lepših stvari

12. maj 2019

Publikacija: Finance

Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že več kot 10 let. Pohvali se lahko s številnimi referencami sodelovanja z najuspešnejšimi slovenskimi poslovneži in podjetji, vodi krizno komuniciranje v malih in večjih podjetjih, izobražuje s treningi in delavnicami, predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pripravah zanimivih prezentacij v programu Power-
Point ter organizaciji dogodkov doma in v tujini. Ob tem je tudi avtorica več sto strokovnih člankov in štirih knjig, mentorica ter voditeljica in avtorica lastne televizijske oddaje Zajtrk PR'Andreji.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.