Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

8. avg 2019

Recenzija knjige 10 x 10

Priročniki so in morajo biti predvsem funkcionalni. Niso namenjeni 'larpurlartističnemu' bralnemu raziskovanju in odstiranju pomenov, temveč učinkoviti ad hoc rabi.
 
 
 

8. avg 2019

Recenzija knjige 10 x 10

8. avg 2019

Publikacija: MQ

Priročniki so in morajo biti predvsem funkcionalni. Niso namenjeni 'larpurlartističnemu' bralnemu raziskovanju in odstiranju pomenov, temveč učinkoviti ad hoc rabi. Avtorica je s svojo zadnjo knjigo dokazala, da tudi ta žanr odlično razume. To podpira njen priročnik 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop. Z natančno premišljenim konceptom, jasnimi pasusi, pravimi poudarki in - kar je tudi pomembno - dobrim oblikovanjem, ki podpira njegovo učinkovitost. Priročnik je, kot pravi avtorica, skupek 'check list' (sam dodajam par excellence), ko želimo pravilno in dobro nagovoriti svoje javnosti, bodisi medijsko bodisi tisto, pred katero se postavimo v soju takšnih ali drugačnih žarometov. Razumljivo - piar in nastop sta njeni specialiteti. Zato so vsi nasveti pravo bogastvo: usmerjajo strategijo, podpirajo načrtovanje in so prva pomoč ter opora pri sami izvedbi. Kajti Andreja črpa iz lastne prakse; ima dobre vpoglede v izvajanje kompleksnih komunikacijskih akcij. Kot svetovalka za piar obvlada vse izboljšave, kako že obstoječe

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.