Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

11. sep 2020

Koronavirus - šolski primer kriznega komuniciranja

Koronavirus je v podjetjih pokazal, kako pomembno je, da znamo krizno komunicirati. Čez noč se je namreč po vsem svetu spremenil način dela in seveda življenja. Spremembe so prihajale iz ure v uro, tako drastično, da v določenem trenutku nismo več sledili, ali so resnične ali so vse to le sanje.
 
 
 

11. sep 2020

Koronavirus - šolski primer kriznega komuniciranja

11. sep 2020

Publikacija: Delo

V deželi na sončni strani Alp je bilo v tem kriznem času nekaj pozitivnih stvari, po drugi strani pa veliko zmešnjave. Dobra poteza je, daje vlada nastavila izurjenega uradnega govorca vladnega kriznega štaba Jelka Kacina, ki ima izkušnje z odzivanjem v krizi in deluje zaupanja vreden še iz preteklosti. Je pa res, da si določenih izjav, napovedanih s cinizmom, ne bi smel privoščiti. Je pa z njimi res dosegel, da se o tem govori. Ko seje začelo mrzlično nabavljanje stvari v trgovinah, meje pomirila izjava ministrice za kmetijstvo Aleksandre Pivec, daje hrane dovolj. Taka jasna in konkretna sporočila oseb, ki vodijo državo, so bila zelo pomembna.

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.