Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

28. jan 2021

Pogovor z Andrejo Jernejčič

Ključno za dobro komunikacijo preko spleta je, da se najprej pripraviš, da res pogledaš. Recimo, sploh če bi izvedel predavanje, da tehnika funkcionira, če imamo večjo skupino, da so ključi, nikoli ne gremo da ignoriramo tehnične težave, vsaj na začetku je potrebno ljudi usmeriti, ker če ne, postanejo nervozni, dajo negativno, slabo voljo in se širi na ljudi, ki že tako ne grejo najbolj radi dostikrat na te sestanke, ker jih imajo dovolj.
 
 
 

28. jan 2021

Pogovor z Andrejo Jernejčič

28. jan 2021

Publikacija: Radio Robin

Komunikacija mora biti jasna, tudi to so med drugim besede moje današnje sogovornice. V oddajo sem povabila mag. Andrejo Jernejčič, direktorico podjetja za pr, digitalni pr, komuniciranje, treninge javnega nastopanja, izobraževanje. Skratka krizna komunikacija je tista, ki ji je
poznana. Dejstvo namreč, da je pandemija na hitro spremenila način komuniciranja in zato bo komunikacija rdeča nit našega današnjega pogovora. Najprej pa seveda en lep dober dan.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.