Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

19. maj 2021

V nekdanji puščavi gradijo čudež

V Dubaju, mestu kontrastov, kjer se prepletata utrip moderne metropole in tradicionalnega puščavskega življenja, je v tem času vroče. Pa ne samo zaradi vročine, saj temperature presegajo 35 stopinj Celzija, ampak tudi zaradi priprav na največji svetovni dogodek do zdaj.
 
 
 

19. maj 2021

V nekdanji puščavi gradijo čudež

19. maj 2021

Publikacija: Delo

Vsakič ko se vrnem v to mogočno prestolnico, me presenetijo novosti. Vseskozi se je gradilo na veliko, a kar opaziš in občutiš v tem času, je nekaj fascinantnega. Gradbeni stroji ropotajo 24 ur na dan, delavci delajo ponoči in podnevi, brez prestanka, ponekod počivajo le ob petkih. Ko sem se zvečer vrnila v hotelsko sobo v središču mesta, čisto zraven najvišje stolpnice, ki jo je zgradil človek, Burdž Kalife, sem slišala hrup gradnje, čeprav je bilo že krepko čez polnoč. Ne gradijo le enega hotela, ampak tri. Želijo še več, želijo biti boljši, še večji. To je pač Dubaj.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.