Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

26. jul 2021

Prepričajte v minuti

Sogovornika lahko prepričate v eni minuti. Seveda vse skupaj zahteva zelo dobro pripravo na govor oziroma nastop. Zelo pomembno je, kakšne in koliko besed izberemo. Z njimi oziroma vsebino lahko ustvarimo prijetno energijo in vzdušje na sestanku.
 
 
 

26. jul 2021

Prepričajte v minuti

26. jul 2021

Publikacija: Glas gospodarstva plus

Kako dolga je minuta, je odvisno od tega, na kateri strani toaletnih vrat si ... Seveda, rečeno v hecu. Pritegniti pozornost je, pogovorno, umetnost. Bi jo tudi vi želeli na sestanku z direktorjem, poslovnim partnerjem, z zaposlenimi oziroma ostalimi? Če je sestanek dober in uspešen, pisarno zapustimo z nasmeškom, toplino, toplim stiskom rok in dobro voljo. Po drugi strani se hitro zgodi, da se sestanek spremeni v dolgo zapravljanje časa, vrtimo se okrog enih in istih tematik, na koncu pa ni nobenih rezultatov. Seveda, veliko vodij in zaposlenih bi se sestankom kdaj najraje izognilo, a s kakovostnim nastopom, primernim načinom komunikacije, z dobro vsebino in ustrezno telesno komunikacijo lahko sestanek spremenite v dobro in učinkovito izkoriščen skupen čas.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.