Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

22. nov 2021

Osnove dobrega javnega nastopanja

Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil. "Pomembno je, da poznate osnovne skrivnosti dobrega in učinkovitega javnega nastopanja". Celovit javni nastop dobimo z dobro predpripravo, jasnim in dinamičnim govorom in s sledenjem neverbalne komunikacije.
 
 
 

22. nov 2021

Osnove dobrega javnega nastopanja

22. nov 2021

Publikacija: Glas gospodarstva

Vodje v dandanašnjem času nenehno nastopajo - na sestankih, nadzornih svetih, pri klientih, na konferencah in tudi v različnih medijih. Občinstvoje od primera do primera različno. Če vodje niso vešče javnega nastopanja, lahko naredijo več napak, ki jih sicer ne bi, zato je še toliko bolj pomembno poznati osnovne skrivnosti dobrega in učinkovitega javnega nastopanja. Na ta način dosežemo samozavesten nastop. Celovit javni nastop dobimo z dobro predpripravo, jasnim in dinamičnim govorom in ssledenjem neverbalne komunikacije.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.