Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

3. maj 2023

Ljudje oprostijo vse, le ošabnosti ne

Strokovnjakinja za odnose javnostmi, komuniciranje mediji in javno nastopanje je 15-letnico delovanja svojega podjetja Lin Nil in blagovne znamke Andreja zaznamovala veliko zabavo in izidom dveh knjig, Popoln javni nastop in Za zmago na odru. Prva je vodnik po javnem nastopanju, od nastopa medijih, na konferencah do razgovora za službo, druga je krajši povzetek prve. Pogovarjali sva se tem, kaj sporočamo svojo podobo in nastopom ter kako se pod reflektorji znajdemo Slovenci.
 
 
 

3. maj 2023

Ljudje oprostijo vse, le ošabnosti ne

3. maj 2023

Publikacija: Nedelo

V Sloveniji so redki ljudje, ki se na svoje javne nastope pripravijo, pa tega niti ne opazimo. Imajo dobre, vsebinsko bogate javne nastope in znajo kratkem času povedati nekaj konkretnega. Imamo tudi kar nekaj ljudi, ki so po osnovnih značilnostih, razločnosti govorjenja in odrski prezenci dobri, ampak so vsebinsko revni. Pomislite na konferenco, ki ste se je udeležili pred enim letom. Česa se še spomnite? Če se ne spomnite niti tega, kako je bil govornik videti, to ni bil dober javni nastop. Imamo tudi ljudi, ki so nastopanje nekako vrženi ali prisiljeni, na nastop se ne znajo pripraviti in se pred občinstvom mučijo. Zelo so nervozni, to poskušajo skriti in na odru lahko izpadejo celo ošabni.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.