Že imate najnovejši Andrejini knjigi Popoln javni nastop in Za zmago na odru? Naročite.

 
 
 

3. maj 2023

Vedno jim rečem: ostanite to, kar ste

Po besedah Andreje Jernejčič, ki ima obilo znanja in izkušenj iz vrst javnega nastopanja je za vsak dober javni nastop potrebna počasna in temeljita priprava. Najbolje večtedenska.
 
 
 

3. maj 2023

Vedno jim rečem: ostanite to, kar ste

3. maj 2023

Bralcem vaše nove knjige Popoln javni nastop na začetku sporočate, da naj v nastopanju uživajo kot v seksu. Imate takšne izkušnje pri svojih lastnih nastopih? Zelo rada nastopam. Ob nastopanjih daš lahko ljudem res zelo veliko, za kar pa se moraš pred tem dobro pripraviti. Vsekakor te nastopanje tudi utrudi, vendar v njem uživam. Res sem po tem lahko zelo utrujena, gre za obremenitev za telo, vendar je to prijetna utrujenost. Če se pripraviš in veš, kako moraš nastop izvesti, lahko res občutiš pozitivno energijo, ki ti jo bodo ljudje vrnili, in boš užival. Težava pri večini ljudi je, da gredo na oder nepripravljeni, posledično tam "trpijo" , in v tistih primerih uživanja v seksu ni. 

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.