Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

Mnenja o knjigi Skrivnosti javnega nastopanja

Bralci knjige Skrivnosti javnega nastopanja so zapisali svoja mnenja o prebranem.

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • 5. mar 2014

  TJ Walker

  Delovno mesto: predsednik
  Podjetje: Media Training Worldwide

  To, da niste nervozni, da ne delate velikih napak ali da pritegnete zanimanje posameznih poslušalcev, ni dovorlj. Za napredovanje morate izžarevati samozavest, govoriti tekoče in usmerjati oči ter ušesa na vsakega poslušalca – ves čas. Takšne veščine in metode boste spoznali v novi knjigi Andreje Jernejčič. Zelo jo priporočam.

  To, da niste nervozni, da ne delate velikih napak ali da pritegnete zanimanje posameznih poslušalcev, ni dovorlj. Za napredovanje morate izžarevati samozavest, govoriti tekoče in usmerjati oči ter ušesa na vsakega poslušalca – ves čas. Takšne veščine in metode boste spoznali v novi knjigi Andreje Jernejčič. Zelo jo priporočam.

   
 • 3. mar 2014

  mag. Sebastjan Jeretič

  Delovno mesto: direktor
  Podjetje: Neuroagencija

  O temi, ki jo Andreja Jernejčič predstavlja v knjigi, bi morali učiti že otroke v vrtcu. Nastopanje je pomemben del našega vsakdana in avtorica je zelo izvirno dopolnila sistematičen prikaz tega področja z zanimivimi primeri iz svojih izkušenj.

  VEČ

   

  Podrobna in uporabna navodila ter nasveti so zato obarvani s konkretnimi anekdotami, ki bodo bralcu v veliko pomoč. Knjiga je odličen povzetek sicer široke teme. V njej ni odveč niti en stavek, saj ima vsak uporabno sporočilo.

   
 • 3. mar 2014

  Anton Balažič

  Delovno mesto: predsednik uprave
  Podjetje: Žito

  Priročnik je lahko odličen pripomoček vsakomur, ki ga doleti javno nastopanje. V pomoč strokovnjakom na različnih področjih njihovega delovanja in tudi menedžerjem ter vodilnim na izpostavljenih položajih, saj se pri delu prej ali slej srečajo z različnimi oblikami javnega nastopanja.

  VEČ

   

   

  Ni vseeno, kako nastopajo pred sodelavci, strokovno javnostjo na predavanjih, konferencah in tudi v medijih. Prav je, da dobivamo priročne, bralcu prijazne in v praksi uporabne napisane nasvete, ki lahko olajšajo mnoge zadrege javnega nastopanja.

   
 • 3. mar 2014

  dr. Dejan Varčič

  Delovno mesto: profesor, soustanovitelj družbe Pristop
  Podjetje: FDV

  Slovenci smo skrivači, ne nastopači. To nas tepe. Ne znamo se predstaviti, povedati, kdo smo in kaj hočemo - znova in znova pa tarnamo, da nas nihče ne pozna in mara. Kako nas naj bi, če pa nas niti opazi ne?

  VEČ

   

  Zato je skrajni čas, da začnemo spreminjati slovensko kulturo iz potuhnjenosti v javno nastopanje. Kdor se ne zna postaviti, pritegniti pozornosti in ugajati, ni za v družbo in še manj za vodenje. Zato mora vsakdo vzeti v roke in vsaj prelistati pričujoči priročnik: eni zato, da bi se končno začeli učiti, drugi zato, da bi v svojem pojavljanju še kaj izboljšali. Kot narod moramo stopiti iz luknje, kamor smo se skrili,  in vstati: tu smo in to hočemo povedati.

   
 • 3. mar 2014

  Andreja Comino

  Delovno mesto: novinarka
  Podjetje: Lady

  Uspešna trenerka javnega nastopanja je svoje znanje in izkušnje izvrstno prelila v knjigo. Knjiga Skrivnosti javnega nastopanja je teoretičen in praktičen priročnik za vse, ki se jim tresejo hlače, ko je treba spregovoriti pred sodelavci na sestanku ali v živo v dvorani.

  VEČ

   

  Priročnik ne bo nikogar pustil hladnega. Z njim boste hitro in enostavno razvili svoje zmožnosti in postali dober, suveren ter duhovit sogovornik, ki ga bo veselje poslušati na konferenci ali televiziji, in vam ne bo težko usvojiti novih spretnosti ter znanja. Je pregleden in primeren za najrazličnejše priložnosti, v katerih se znajdemo. Po njegovem izidu je mogoče pričakovati, da bomo zadržani in sramežljivi Slovenci postali tudi narod govornikov.

   
 • 3. mar 2014

  Anton Horvatič

  Delovno mesto: direktor
  Podjetje: Diners Club SLO

  Sem eden tistih, ki so ga življenjske okoliščine in kariera vrgle v vode pogostega javnega nastopanja. Cmok v grlu ter mravljinci po telesu so redni in pogosti simptomi pred začetkom govora.

  VEČ

   

  Zato sem dal čez že kar nekaj tečajev in knjig s to tematiko. Brez zadržkov lahko knjigo Andreje Jernejčič označim kot najboljše delo s to temo in jo priporočam v branje vsem govornikom, izkušenim ter občasnim. Prepričan sem, da bo vsak našel nasvete, s katerimi bo pe izboljšal svoj nastop.

   
 • 3. mar 2014

  Sonči Nered Čebašek

  Kot novinarka z diplomo, ki je hodila tudi na predavanja iz retorike in izpit opravljala z izvrstno oceno, sem predvidevala, da v priročniku mag. Andreje Jernejčič česa novega o javnem nastopanju ne morem izvedeti. Toda ni bilo tako.

  VEČ

   


  V knjigi Skrivnosti javnega nastopanja je razkritih res veliko skrivnosti oziroma dejstev in nenapisanih pravil, nekako jasnih, vendar jih ne doumemo, dokler nam jih nekdo ne razloži in kot na pladnju predloži še njihovo praktično uporabo. V knjigi me je navduševal predvsem avtoričin osebni sistem vrednot, ki določa tudi njen življenjski slog: pozitiven pristop, poštenost in radoživost. Verjetno vsakomur, ki bo knjigo prebral, javno nastopanje ne bo več travma, temveč bo v njem uvidel ugoden trenutek in priložnost, da se predstavi v najboljši luči.

   
 • 3. mar 2014

  Janez Hudovernik

  Delovno mesto: direktor
  Podjetje: Pro Acta

  Andreja je napisala praktičen pripomoček, ki bo vsakomur, ki ga bo prebral, omogočil izboljšati javni nastop, bodisi pred prijatelji v družbi, v službi bodisi pred kamero.

  VEČ

   

  Snov je uredila sistematično, podprto s praktičnimi napotki, primeri ter fotografijami in tako poljudno predstavila kompleksno oziroma zahtevno tematiko. Knjgo priporočam vsem, ki bi radi izboljšali veščine javnega nastopanja.

   
 • 3. mar 2014

  Franjo Bobinac

  Delovno mesto: predsednik uprave
  Podjetje: skupina Gorenje

  Knjiga Andreje Jernejčič mi je zelo všeč. Prebral sem že nekaj knjig s to temo, vendar je ta edina, ki tako celovito poveže vsa področja nastopanja.

  VEČ

   

  Vsi si ves čas podajamo ideje in misli, zato moramo biti v množici enakih prepričljivi in edinstveni. Veliko je pridobljenega, marsičesa pa se je treba naučiti. Zato preberite Andrejino knjigo.

   
 • 3. mar 2014

  Boštjan Klun

  Delovno mesto: TV voditelj
  Podjetje: RTV Slovenija

  Med branjem sta mi odzvanjala v mislih citata, morda predrzno, a vendarle, dve resnici: "Svet je (le) oder in ljudje smo igralci na njem." ter "Bodi, kar si - drugih je že tako ali tako preveč."

  VEČ

   

  Če se, cenjeni govornik, strinjaš z njima, potem imaš v rokah odličen priročnik, ki v preprostem jeziku razodeva skrivnosti velikih mojstrov z obeh strani. Da avtorica nedvoumno spada mednje, dokazujejo številni primeri (uspešne) prakse, opisi zakonitosti govornih položajev, razlaga osnovnih pravil protokola, oblačenja in najboljše vodilo vseh časov, da v nastopanju uživajte kot v seksu. Hkrati pa naj vas lahkotnost Andrejinega zapis(ovanj)a ne zavede. Če želite biti res dobri, potrebujete trening in trenerja.

   
 • 3. mar 2014

  Sonja Šmuc

  Delovno mesto: izvršna direktorica
  Podjetje: Združenje Manager
  Andreja Jernejčič zabavno razbija komunikacijske strahove in bralca obilno založi z uporabnimi izkušnjami, kako se pripraviti, kako izvesti in kako celo uživati v nastopu.
  VEČ


  S knjigo ponudi elemente, s katerimi lahko sestavimo odlično vozilo, da bo nabiranje kilometrov hitrejše, varnejše in zabavnejše. Toda na pot se moramo odpraviti sami. Vendar ko enkrat stopiš onkraj strahu komuniciranja z drugimi, se obzorje tega, kaj si zmožen doseči, neverjetno razširijo. Kajti za večino stvari potrebujemo sodelovanje drugih. Da bi drugi prisluhnili naši ideji, jih moramo za pot navdušiti. Za to pa moramo komunicirati - kdor je tiho, še sebe ne more navdušiti. Knjiga je natanko to, kar obljublja - priročnik, kako z dobro komunikacijo navdušiti.

   
 • 3. mar 2014

  Andreja Basle

  Delovno mesto: novinarka in urednica
  Podjetje: Žurnal 24

  Priročnik je bogat vodnik skozi različne vidike javnega nastopanja. Poln je koristnih in enostavnih namigov, kako biti zanimiv, učinkovit in uglajen govornik, ki ohrani tudi osebno noto.

  VEČ


  Ker je napisan kratko in jedrnato - s poudarki in primeri, ki dokazujejo, da ima avtorica veliko izkušenj z učenjem javnega nastopanja in simpatičen smisel za humor -, bralec se dobesedno prelije skozi obsežno vsebino. Knjiga je lahko tudi odlična "prva (samo)pomoč", ko nas javni nastop, vabilo na okroglo mizo ali bližajoči se termin za intervju presenetijo in imamo le dan, dva ali tri, da se pripravimo in izognemo najpogostejšim napakam. Avtorica odkriva tudi nekaj trikov, ki jih novinarji uporabimo, da pridemo do dobre zgodbe, in svetuje, kako se temu (lahko) izognete, da ne objavimo le tistega, kar poveste na koncu, ko ste manj pozorni in se razgovorite. Vsekakor poučno in zabavno branje.

   
 • 5. mar 2014

  Peter Frankl

  Delovno mesto: odgovorni urednik in direktor
  Podjetje: Finance

  Dober je nastop človeka, ki je »normalen«, pristen in iskren – povej naravnost v domačem, preprostem jeziku. Andreja Jernejčič v svojem izjemno preglednem in praktičnem priročniku kaže učinkovito pot, kako navdušiti občinstvo s tem, kar si.

  Dober je nastop človeka, ki je »normalen«, pristen in iskren – povej naravnost v domačem, preprostem jeziku. Andreja Jernejčič v svojem izjemno preglednem in praktičnem priročniku kaže učinkovito pot, kako navdušiti občinstvo s tem, kar si.

   
 • 4. apr 2014

  Sonja Gole

  Delovno mesto: generalna direktorica
  Podjetje: Adria Mobil

  Odličnega govornika sprejemamo z navdušenjem in njegove besede nam ostanejo v spominu. Zakaj, se sprašujemo ob želji, da bi bili tudi sami odlični v javnem nastopanju. Skrivnost uspešnega javnega nastopanja ni v rojenih govornikih, temveč v pripravljenosti naučiti se tega.

  VEČ

   
   

  Treba je "le" spoznati, da potrebujemo trening, biti sposobni sprejemati kritiko (brez nje ni napredka) in ostati zvesti sebi. Vse to in še več nam prinaša knjiga avtorice Andreje Jernejčič Skrivnosti javnega nastopanja. Priporočam jo v branje vsem, ki si želijo nastopati ali izboljšati javni nastop.

   
 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.