Izšla je nova knjiga Andreje: 10 x10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop ter zvočna knjiga Biblija uspešnega piara.

Več informacij  TUKAJ.

 
 
 

Gregor Trebušak: Meni ni nikoli vseeno, če naredimo napako v prispevku.

Še posebno, če dobim komentar, da smo kaj narobe povedali, ali celo, da se lažemo. Jaz moram s tem živeti in še kako dobro se zavedam odgovornosti, ki jo imamo mediji.

 
 
 

Gregor Trebušak: Meni ni nikoli vseeno, če naredimo napako v prispevku.

Gregor Trebušak: Meni ni nikoli vseeno, če naredimo napako v prispevku.

Gregor Trebušak, ki si je sicer želel biti profesor zgodovine, je v Zajtrku PR'Andreji spregovoril o službi in vsakodnevnem delu v mladi in ustvarjalni ekipi, sodelovanju s piarovci ter tudi o svojem zasebnem življenju, v zvezi s katerim je samokritično dejal: »Čeravno zasebno življenje ločujeva od službenega, sem ves čas sem na telefonu. Žena nad tem ni prav nič navdušena.«

Na 16 minuti je Andreji zaupal, zakaj se ne želi pojavljati v rumenih medijih in zakaj po njegovem mnenju voditelji niso zvezde. Izveste lahko še, ob kateri uri ga zjutraj zbudi budilka.

Oglejte si videoposnetek in fotogalerijo z dogodka.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.