Že imate zadnjo Andrejino knjigo 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop? Naročite.

 
 
 

Stranke o meni

Andreja je vulkan energije, razcvet idej, hitra učinkovitost, pušča vidne spremembe, zna motivirati ekipo, dosega številne pozitivne objave v medijih, uspešno rešuje krizne situacije, izvaja izjemne delavnice.

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • Majda Gartner

  Delovno mesto: direktorica programov
  Podjetje: GEA College PIC
  Pri svojem delu spoznam veliko predavateljev in jih tudi veliko poslušam. V zadnjem času me ni nihče tako navdušil in prepričal kot mag. Andreja Jernejčič.
  VEČ

  Čutiti je, da ne »predava«, temveč v resnici živi tisto, o čemer govori. Sem popolna začetnica pri delu v odnosih z javnostmi, ampak verjamem, da mi bo prav z osvojenim znanjem na delavnici »Kaj mora vedeti dober piarovec?« uspelo.

   
 • mag. Željka Gumilar

  Delovno mesto: vodja komuniciranja in razvoja zaposlenih
  Podjetje: Brinox
  Delavnica je bila super. Andreja nas je sistematično vodila skozi najpomembnejše točke internega komuniciranja in bila odprta za pogovore o izzivih, s katerimi se srečujemo pri komuniciranju v različnih podjetjih.
  VEČ

  Na ta način smo izmenjali tudi izkušnje z drugimi udeleženci. Priporočam tistim, ki želijo na kreativen in sproščen način priti do zanimivih napotkov in idej za delo v prihodnje.

   
 • Mitja Korošec

  Delovno mesto: direktor
  Podjetje: Hopa
  Delavnica "Kaj mora vedeti piarovec" je bila zanimiva. Priporočam jo vsem poslovno (PR, marketing, interni odnosi), pa tudi vsem tistim, ki se vsakodnevno srečujete z javnim nastopanjem in s komuniciranjem.
  VEČ

  Napovednik, da bo delavnica trajala šest ur, se mi je zdel rahlo zastrašujoč, vendar je čas minil še prehitro. Do danes sem mislil, da moram ljudem povedati veliko, toda mag. Andreja Jernejčič mi je potrdila tezo "manj je več". Od zdaj naprej se bom potrudil povedati le tisto, kar je najbolj primerno v dani situaciji (ne bo pa lahko).

   
 • mag. Aleksandra Lovrić

  Delovno mesto: trženje in komuniciranje z javnostmi
  Podjetje: SPL
  Kaj mora vedeti dober piarovec? Odgovor na to in še več – mnogo več boste dobili, če se boste udeležili istoimenske delavnice pri mag. Andreji Jernejčič.
  VEČ

  Če ste trenutno v obdobju brez energije in idej – po srečanju z Andrejo to zagotovo ne bo več tako. Priporočam, toplo priporočam vsem, ki se srečujejo s piarovstvom!

   
 • Polona Okorn

  Delovno mesto: marketing in odnosi z javnostmi
  Sodelovanje sva z Andrejo začeli v Elanu. Bila je oseba, ki mi je odprla vrata piarovstva, me budno spremljala in dajala prava navodila. Ni samo odlična učiteljica, ampak veliko več kot to.
  VEČ

  Človeku daje vzpodbudo in delovni elan, katerega včasih ob kriznih trenutkih preprosto zmanjka. Njeno poslanstvo opravlja z veliko mero človečnosti, ki jo marsikdo v nerazumnih situacijah izgubi.

   
 • mag. Claudia Jerina Mestnik

  Delovno mesto  
  Podjetje  
  Andreja je izvedla izjemno promocijo Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto po vsej Sloveniji. S predlogi in prireditvami smo dosegli veliko večjo prepoznavnost.
  VEČ

  V enem letu je zaradi razgibanosti dejavnosti in programa dosegla, da smo imeli več medijskih objav kot prej v štirih letih skupaj. Dodana vrednost pa so bili številni vsestranski predlogi, ki so knjižnico naredili še bogatejšo in resnično profesionalno v izvedbi.

   
 • Jože Zupan

  Delovno mesto: častni občan Občine Šentrupert
  Podjetje  
  Rastoča knjiga ni samo pomnik slovenstvu, temveč tudi priložnost za nova srečanja. Ko je dr. Gabrijelčič uvedel pogovore v parku Rastoče knjige v Novem mestu, se je mag. Andreja Jernejčič izkazala kot vrhunska povezovalka.
  VEČ


  H govorniku profesionalno pristopi, saj se temeljito pripravi, zato so pogovori sproščeni, s polno človeške topline in tako nastane želja po ponovitvi doživetja.

   
 • Mojca Štepic

  Delovno mesto: prej vodja razvoja
  Podjetje: Razvojni center Srca Slovenije
  Direktnost, jasnost, znanje, strokovnost, dinamičnost, praktičnost, vztrajnost in srčnost – vsaj toliko lahko pričakujemo od sodelovanja z Andrejo.
  VEČ

  V izredno kratkem času se lahko nadejamo tudi rezultatov, saj vedno deluje po načelu »od ideje do konkretne manifestacije«. Neposredno, brez odvečnega teoretiziranja je tudi nam odprla nov pogled na različne oblike komuniciranja, pisanja besedil in javnega nastopanja, ki jih hvaležno in uspešno uporabljamo v vsakodnevni praksi.

   
 • Loredana Urbančič

  Delovno mesto: asistentka predsednice uprave
  Podjetje: IZI mobil
  Na Andrejinih delavnicah sem pridobila veliko znanja, uporabnih nasvetov in informacij, ki so pri delu z mediji nepogrešljivi. Srečanja so praktično usmerjena, sproščena in ustvarjalna.
  VEČ

  Tako znanje lahko deli le dober teoretik z bogatimi izkušnjami v praksi, pronicljiv, iskriv in kritičen, človek z visokimi moralnimi načeli, kar mag. Andreja Jernejčič prav gotovo JE.

   
 • Anja Berus

  Delovno mesto: Knjižnica Mirana Jarca
  Podjetje: Novo mesto
  Meni predstavlja delo z Andrejo izziv. Izziv v smislu, da sama pri sebi prestavljam meje in ob tem rastem, in izziv, da je vse mogoče doseči s pravim pristopom in pravo motivacijo.
  Meni predstavlja delo z Andrejo izziv. Izziv v smislu, da sama pri sebi prestavljam meje in ob tem rastem, in izziv, da je vse mogoče doseči s pravim pristopom in pravo motivacijo.
   
 • prof. dr. Miha Japelj

  Delovno mesto: častni občan Občine Novo mesto
  Mag. Andrejo Jernejčič sem prvič spoznal kot voditeljico zanimivih in sproščenih pogovorov o razvoju in resnični kulturi našega Novega mesta v Parku pod paviljoni Rastoča knjiga.
  VEČ  Pri svojih javnih in osebnih komunikacijah se odlikuje s svojevrstnim in originalnim pristopom, s posebno pozornostjo do sogovornikov, s svojo široko razgledanostjo, pa tudi sicer s svojo eleganco in duhovitostjo. Osebno jo posebej cenim tudi zato, ker ni pozabila, da je naša Dolenjka, kljub njenemu svetovljanstvu in delu na številnih področjih svoje profesionalne aktivnosti, ker ji je pri srcu naša čudovita, topla pokrajina in je po svoje tudi ponosna na našo enkratno kulturno in umsko preteklost in današnjo ustvarjalnost naših ljudi.

   
 • Martin Jelovšek

  Delovno mesto: vodja prodaje in podpore
  Podjetje: Datastudio
  Andrejina delavnica je bila polna konstruktivne kritike, praktičnih nasvetov in vaj kot tudi ogledalo samemu sebi, navsezadnje pa polna smeha.
  VEČ

  Po obisku so moja predavanja postala zanimiva, kratka in uspešna. Vsekakor se vidi, da je Andreja strokovnjakinja na svojem področju, saj opazi vsako najmanjšo nepravilnost in ti jo pomaga odpraviti.

   
 • Štefan Šuštar

  Delovno mesto: vodja prodaje
  Podjetje: Telprom
  Meni je bilo najbolj všeč to, da sem od Andreje dobil pravo povratno informacijo in da sem čez praktične primere in snemanje videl, kje se moram izboljšati. Samozavest pri javnem nastopanju sem izboljšal izključno zaradi njene usmerjenosti in predanosti posamezniku.
  Meni je bilo najbolj všeč to, da sem od Andreje dobil pravo povratno informacijo in da sem čez praktične primere in snemanje videl, kje se moram izboljšati. Samozavest pri javnem nastopanju sem izboljšal izključno zaradi njene usmerjenosti in predanosti posamezniku.
   
 • Sebastijan Lorger

  Delovno mesto: direktor Comshopa
  Podjetje: Printaj.si
  Andreja mi je odprla nov pogled na to, kako me drugi vidijo v nastopih, pogovorih in prodajnih procesih. To me je spodbudilo, da poskušam marsikaj spremeniti na bolje.
  VEČ

  Je zelo profesionalna in mi je vedno največji užitek delati z njo, saj je prav toliko zabavna kot strokovna. Jo resnično priporočam.

   
 • Mito Šinkovec

  Delovno mesto: profesionalni osebni in kondicijski trener
  Že približno 20 let je od tega, kar sem nazadnje hodil v šolo. Po obdobju sorazmerne akademske svobode me je spet na to spomnila Andreja. Vendar ne v slabem pomenu besede.
  VEČ

  Spomnil sem se občutka, ki sem ga imel ob vseh tistih pedagogih, ko vidiš, da je nekomu res mar, da bom zadevo enkrat obvladal, in ko ti to uspe, je pedagog vesel še zate. Pri Andreji sem do sedaj obiskal dva (naporna) seminarja in čeprav sem se pogosto res počutil kot pred tablo v osnovni šoli, sem ji hvaležen za ves njen trud. Ugotavljam, da sem vidno napredoval v svojih predavateljskih veščinah, čeprav sem bil že prej kar dober predavatelj. Všeč mi je bilo, ker Andreja ne izgublja časa z zavijanjem v celofan. Za vsako težavo najde rešitev in pojasni točno tako, da razumeš. Njene demonstracije so navdušujoče, ure zabavne ter hkrati poučne. Na koncu pa si utrujen. Utrujen, ampak zadovoljen. In ko že misliš, da si dobil vse, te še preseneti. Z malenkostjo, darilom, kozarčkom šampanjca ali le besedo.

  Andrejo iz srca priporočam, ni mi žal za vsak trenutek njenih predavanj in delavnic.

   
 • Beno Ogrin

  Delovno mesto: direktor
  Podjetje: Kamena
  Z Andrejo sva izvedla organizacijo dogodka in promocijo produkta. Delo z njo je bila prijetna in poučna izkušnja. S svojo energijo in znanjem mi je vlila zaupanje, da lahko dosežem zastavljen cilj.
  Z Andrejo sva izvedla organizacijo dogodka in promocijo produkta. Delo z njo je bila prijetna in poučna izkušnja. S svojo energijo in znanjem mi je vlila zaupanje, da lahko dosežem zastavljen cilj.
   
 • mag. Zdenka Milič Žepič

  Podjetje: Inštitut Modus Vivendi
  Ljubim literarna dela. Nastopam že od otroštva. Na proslavah, v otroških igrah, recitalih in kasneje poslovno. Dokler nisem srečala gospe Andreje, je bilo vsem mojim nastopom skupno to, da sem imela vedno in povsod pretirano veliko tremo. Kljub vsemu svojemu znanju, kljub tehnikam in metodam, ki so mi v pomoč. Včasih celo popolno blokado.
  VEČ  Z gospo Andrejo sva se srečali na zelo zanimiv način. Takoj mi je, brez oklevanja, ponudila izmenjavo najinih znanj. Učinki so bili takojšnji. Kakovost nastopov z gostoto vaj narašča. Tako enostavno je to, ko ti nekdo preprosto, jasno, direktno in z zvrhano mero subtilnosti razloži tisto, kar se ti pozneje zdi popolnoma naravno in jasno. Šele, ko se zaveš, koliko študija in vaj je za tem znanjem, si hvaležen, da si spoznal go. Jernejčič, ki je vse to napravila namesto tebe. Prideš, poješ smetano in greš dalje bogatejši za čudovita orodja in zgoščeno znanje.

   
 • Kristina Pahor

  Delovno mesto: prodaja poslovnih rešitev
  Podjetje: S&T Slovenija
  Energija, neposrednost in hkrati odlična motivacijska naravnanost delavnice pod vodstvom mag. Andreje Jernejčič so prava kombinacija za njeno uspešnost. Odlično izkoriščena dneva za izboljšanje prodajnega nastopa!
  Energija, neposrednost in hkrati odlična motivacijska naravnanost delavnice pod vodstvom mag. Andreje Jernejčič so prava kombinacija za njeno uspešnost. Odlično izkoriščena dneva za izboljšanje prodajnega nastopa!
   
 • Simon Kosec

  Delovno mesto: direktor
  Podjetje: restavracija Boccaccio
  Andreja gotovo ni oseba, ki bi pustila ljudi ravnodušne. Na predavanjih gotovo pusti izreden vtis. Je pravi vulkan energije. Pomaga ti, da iztisneš najboljše iz sebe. Nastavi ogledalo ..., ni vedno najbolj prijetno.
  VEČ

  Pa vendar, samo to pomaga, da postaneš pri delu boljši. Naše delavnice so bile nekoliko specifične, videlo se je, da je bilo vloženo precej njenega dela. Na delavnicah pove svoje ideje, kako izboljšati posel, in to veliko pomaga, saj smo sami podjetniki velikokrat v pogledih na lasten posel ukalupljeni. Na delavnicah ti odpre nov pogled, dobiš nove ideje in predvsem da veliko energije. In kar je najbolj pomembno: z delavnico se izobraževanje ne konča, pač pa pravzaprav šele začne. Andreja tu ne konča dela, redno opozarja na napake in se trudi z naročnikom, da bi prišli na želeno raven. Zelo veseli smo, da smo sodelovali z njo.

   
 • Gorazd Rogelj

  Delovno mesto: direktor Picto design
  Podjetje: oglaševalska agencija o3
  Veseli me, da sem se imel priložnost srečati z Andrejinim znanjem, bogatimi izkušnjami ter ne nazadnje z izjemno energijo.
  VEČ

  Ni kradla mojega časa, osredotočena je bila na vsebino ter na učinkovito, hitro, energično podajanje bistvenih napotkov. Naučila me je osnov javnega nastopanja, skozi praktikum utrdila znanje in veščine, ki so brez dvoma neprecenljiva opora pri vsakdanjem delu.

   
 • Anita Topolovčan

  Delovno mesto: asistentka direktorja
  Podjetje: Avtenta.si
  Vesela sem, da sem imela priložnost sodelovati z Andrejo Jernejčič na individualnih delavnicah, ki so bile zame vsekakor prednost, saj sva tako lahko podrobno analizirali način mojega dela in skupaj poiskali boljše načine izvajanje tako internega kot tudi eksternega komuniciranja, pri katerem se pri svojem delu dnevno srečujem.
  VEČ  Všeč mi je bilo, kako profesionalno in hkrati v sproščenem vzdušju me je opozorila na tiste drobne napake, ki jih ljudje nezavedno delamo oz. nanje niti nismo pozorni.

  Presenečeni bi bili, kako lahko drobni popravki prispevajo k boljšemu vtisu, ki ga naredimo pri sogovorniku. Vsekakor je prava oseba za svetovanje na področju medijev, oglaševanja, javnih odnosov, nastopanja in komuniciranja tako navznoter kot tudi navzven.

  Kar mi je bilo in mi je še vedno v veliko čast, da kadar sem v stiku z znanci, s sodelavci ali poslovnimi partnerji in nanese tema na Andrejo Jernejčič, ne samo, da imajo o njej tudi oni resnično dobro mnenje ter pozitivne izkušnje, sem toliko bolj vesela, da lahko tudi sama k temu pritrdim.

   
 • Jure Habjanič

  Delovno mesto: direktor trženja
  Podjetje: podjetja Kliping
  Sodelovanje z Andrejo Jernejčič je vedno velik in prijeten izziv.
  S svojim zgledom, strokovnim znanjem, izkušnjami in pozitivnim pristopom svoje sodelavce, poslovne partnerje in druge ljudi okoli sebe izjemno motivira. Spoštujem jo zaradi njene delavnosti, odličnosti v komuniciranju in stremenja k popolnosti v vseh pogledih.
  VEČ

   

  Za nameček pa ji iskrivosti, dobre volje in popotniško-raziskovalnega duha zlepa ne zmanjka. Sliši se kot zmagovita kombinacija!

  Zato se ji za dosedanje sodelovanje iskreno zahvaljujem in upam, da naju čaka še veliko izzivov.

   
 • Irena Seme

  Delovno mesto: odnosi z javnostmi
  Podjetje: Termoelektrarna Šoštanj
  Delavnica 'Kakšno je uspešno interno komuniciranje' predavateljice mag. Andreje Jernejčič je po skorajda 30 letih dela na komuniciranju naredilo name resnično nepozaben vtis.
  VEČ

  Delavnica je v nekaj urah spremljanja dobro pripravljenega gradiva dosegla svoj namen, ki ga v praksi že uporabljamo, kajti že spreminjamo obliko, pa tudi vsebino našega internega časopisa Pretoka.

  Pohvalne misli podajanja informacij Jernejčičeve slušateljicam iz celotne Slovenije sem izrekla že na delavnici in želim, da bi na takšen način izobrazili čim več populacije, ki se ukvarja s to tematiko.

   
 • Polona Stare

  Delovno mesto: služba za marketing
  Podjetje: Helios Domžale
  Delavnica v pravem pomenu besede! Izvedeli smo veliko praktičnih napotkov in se sami preizkusili v zasnovi internega glasila.
  VEČ

  Čas je minil, kot bi mignil! To bi morale biti obvezne šolske ure za vse, ki se v podjetjih ukvarjamo komuniciranjem!

   
 • Marina Klarič

  Delovno mesto: segmentni specialist
  Podjetje: UniCredit Banke Slovenija
  Na delavnici "Kakšno je uspešno interno komuniciranje" sem osvežila poznavanje internih komunikacijskih orodij in izmenjala prakse internega marketinga s stanovskimi kolegi.
  Na delavnici "Kakšno je uspešno interno komuniciranje" sem osvežila poznavanje internih komunikacijskih orodij in izmenjala prakse internega marketinga s stanovskimi kolegi.
   
 • Renata Bele

  Delovno mesto: vodja službe za komunikacije
  Podjetje: Revoz
  Delavnica o učinkovitem internem komuniciranju pravite? Zanimivo, interaktivno. Predavateljica se ni osredotočila na teorijo, temveč je izhajala iz prakse in smo udeleženke lahko sodelovale s svojimi izkušnjami.
  VEČ


  Konkretna analiza internih glasil izredno koristna in uporabna v praksi, napotke smo s sodelavkami v največji možni meri uporabile že v naslednji številki Revozovega internega glasila.

   
 • Krista Urbas in Barbara Ženko

  Delovno mesto: marketing in prodaja
  Podjetje: Marche gostinstvo
  Znanje, ki sva ga pridobile na delavnici, sva izjemno hitro uporabile tudi v praksi, saj smo v podjetju kmalu po delavnici organizirali dobrodelni dogodek, na katerem se je zbralo kar nekaj novinarjev.
  VEČ

  Sedaj resnično znava podati preproste in jasne izjave za medije ter napisati razumljiv piar članek, kar nama pride prav tudi pri najinem vsakdanjem delu.

  Delavnico toplo priporočava tako zaposlenim v marketingu, kot tudi v prodaji, pridobljeno znanje vam bo olajšalo vaše vsakdanje delo.

   
 • Lavra Kreačič

  Delovno mesto: protokol in stiki z mediji
  Podjetje: Občina Brežice
  Delavnica je resnično koristna za vse, ki se pri delu srečujemo z internim komuniciranjem, saj na praktičen način podaja uporabne informacije. Metoda dela s predstavitvijo primerov dobre prakse je zanimiva in kar je najpomembnejše – učinkovita.
  Delavnica je resnično koristna za vse, ki se pri delu srečujemo z internim komuniciranjem, saj na praktičen način podaja uporabne informacije. Metoda dela s predstavitvijo primerov dobre prakse je zanimiva in kar je najpomembnejše – učinkovita.
   
 • dr. Robert Ferko

  Delovno mesto: prej direktor
  Podjetje: Elana
  V času kriznega dogajanja v našem podjetju je bilo interno in eksterno komuniciranje z mediji izrednega pomena. Ga. Jernejčič nas je z bogatimi medijskimi izkušnjami usmerjala, da smo o spremembah v Elanu na pravi način obveščali medije, predvsem pa je obudila interno komuniciranje kot eno najpomembnejših v takih situacijah.
  VEČ

  Čeprav situacija ni bila enostavna, smo jo komunikacijsko zelo dobro izpeljali. S celostno podporo ge. Jernejčič smo zastavljene cilje uspešno dosegli. Zato še danes cenim njene nasvete in direktnost, kar je včasih tudi neprijetno. Ampak, kot pravi sama, na tak način le rastemo.

   
 • Vesna Trobec

  Delovno mesto: služba za odnose z javnostmi
  Podjetje: Mestna knjižnica Ljubljana
  Vse pohvale za odličen in zanimiv seminar! Predavateljica nas je na sproščen način podučila o komunikacijskih orodjih, o katerih smo že slišali, nismo pa vedeli, kako jih uporabiti.
  VEČ

  Pridobili smo polno novih idej in elana za nadaljnje delo. Hvala!

   
 • Milana Lah

  Andreja daje vedeti, da je odlična strokovnjakinja nastopa v javnosti, je pronicljiva opazovalka in odkrita v komunikaciji s stranko. Ob prvem sodelovanju z njo je jasno, da je zavezana dodati vrednost tvoji osebnosti, zato je delati z njo zahtevno, zavzeto in odprto.
  VEČ


  Ne izogiba se odkrite presoje in konstruktivne kritike, je odlična motivatorka, vse s ciljem razvoja celovitejše osebnosti njene stranke.

   
 • Vasiljka Gamser

  Delovno mesto: odnosi z javnostmi
  Podjetje: Kovintrade Mednarodna trgovina
  Delavnica Andreje Jernejčič o internem komuniciranju je bila odlična, res odlična, polna dobre, ustvarjalne energije, pametnih nasvetov, akcije.
  VEČ

  Res se vidi, da je predavateljica človek in strokovnjakinja z ogromno znanja, ki ga je in ga zelo uspešno prenaša v prakso in nas nesebično bogati s svojimi spoznanji.

   
 • Mia Ličen

  Podjetje: Agencija Gig

  Andreja, vesela sem, da si prišla v naša življenja. Vedno nas pozitivno presenetiš, vseskozi si pozitivna, nasmejana in nam polepšaš dan.

  Andreja, vesela sem, da si prišla v naša življenja. Vedno nas pozitivno presenetiš, vseskozi si pozitivna, nasmejana in nam polepšaš dan.

   
 • Marjan Poboljšaj

  Delovno mesto: arhitekt
  Podjetje: podjetje Superform

  Nikoli ji ne zmanjka energije, vedno je polna dobrih, pozitivnih misli.

  Nikoli ji ne zmanjka energije, vedno je polna dobrih, pozitivnih misli.

   
 • Marko Hriberšek

  Delovno mesto: frizer

  Sem ponosen, da sem lahko del njene zgodbe. Njeno znanje mi je prineslo veliko bogastva in dobrega znanja v komunikaciji.

  Sem ponosen, da sem lahko del njene zgodbe. Njeno znanje mi je prineslo veliko bogastva in dobrega znanja v komunikaciji.

   
 • Irena Jakša Zupančič

  Delovno mesto: direktorica
  Podjetje: Ascaldera

  V tem letu in pol skupnega sodelovanja je Andreja naredila ogromno. Z njeno energijo in z znanjem vsak posameznik, tudi tisti, ki ima veliko tremo pred nastopanjem, postane uspešen in samozavesten. Zelo hvaležna sem ji za vse, kar je naredila, sama pri sebi pa opažam veliko spremembo.

  V tem letu in pol skupnega sodelovanja je Andreja naredila ogromno. Z njeno energijo in z znanjem vsak posameznik, tudi tisti, ki ima veliko tremo pred nastopanjem, postane uspešen in samozavesten. Zelo hvaležna sem ji za vse, kar je naredila, sama pri sebi pa opažam veliko spremembo.

   
 
Prvi12NaslednjiZadnjiVsi
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.