Izšla je nova knjiga Andreje: 10 x10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop ter zvočna knjiga Biblija uspešnega piara.

Več informacij  TUKAJ.

 
 
 

Stranke o meni

Andreja je vulkan energije, razcvet idej, hitra učinkovitost, pušča vidne spremembe, zna motivirati ekipo, dosega številne pozitivne objave v medijih, uspešno rešuje krizne situacije, izvaja izjemne delavnice.

 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • 12. feb 2014

  dr. Robert Ferko

  V času kriznega dogajanja v našem podjetju je bilo interno in eksterno komuniciranje z mediji izrednega pomena. Ga. Jernejčič nas je z bogatimi medijskimi izkušnjami usmerjala, da smo o spremembah v Elanu na pravi način obveščali medije, predvsem pa je obudila interno komuniciranje kot eno najpomembnejših v takih situacijah.
  VEČ  Čeprav situacija ni bila enostavna, smo jo komunikacijsko zelo dobro izpeljali. S celostno podporo ge. Jernejčič smo zastavljene cilje uspešno dosegli. Zato še danes cenim njene nasvete in direktnost, kar je včasih tudi neprijetno. Ampak, kot pravi sama, na tak način le rastemo.

   
 • 26. feb 2014

  Vesna Trobec

  Delovno mesto: služba za odnose z javnostmi
  Podjetje: Mestna knjižnica Ljubljana
  Vse pohvale za odličen in zanimiv seminar! Predavateljica nas je na sproščen način podučila o komunikacijskih orodjih, o katerih smo že slišali, nismo pa vedeli, kako jih uporabiti.
  VEČ

  Pridobili smo polno novih idej in elana za nadaljnje delo. Hvala!

   
 • 26. feb 2014

  Milana Lah

  Andreja daje vedeti, da je odlična strokovnjakinja nastopa v javnosti, je pronicljiva opazovalka in odkrita v komunikaciji s stranko. Ob prvem sodelovanju z njo je jasno, da je zavezana dodati vrednost tvoji osebnosti, zato je delati z njo zahtevno, zavzeto in odprto.
  VEČ


  Ne izogiba se odkrite presoje in konstruktivne kritike, je odlična motivatorka, vse s ciljem razvoja celovitejše osebnosti njene stranke.

   
 • 26. feb 2014

  Vasiljka Gamser

  Delovno mesto: odnosi z javnostmi
  Podjetje: Kovintrade Mednarodna trgovina
  Delavnica Andreje Jernejčič o internem komuniciranju je bila odlična, res odlična, polna dobre, ustvarjalne energije, pametnih nasvetov, akcije.
  VEČ

  Res se vidi, da je predavateljica človek in strokovnjakinja z ogromno znanja, ki ga je in ga zelo uspešno prenaša v prakso in nas nesebično bogati s svojimi spoznanji.

   
 • 26. feb 2014

  Leo Oblak

  Delovno mesto: predsednik
  Podjetje: Infonet media
  Andreja Jernejčič me je vedno fascinirala s svojo profesionalnostjo na področju komunikacije z mediji. Predvsem izjemno dobro obvlada obrt komunikacije in pravila, ki jih je potrebno spoštovati, ko se komunicira z javnostjo in mediji. (video)
  VEČ   
 
Prvi12NaslednjiZadnjiVsi
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.