Že imate najnovejšo Andrejino knjigo Darilo za čudovito osebo / A gift for a wonderful person? Naročite.

 
 
 

18. sep 2018

Vse najboljše

Imate tudi vi letos okroglo obletnico? Super.

 
 
 

18. sep 2018

Vse najboljše

Imate tudi vi letos okroglo obletnico? Super.

18. sep 2018

Če vam dopuščajo rezultati in razmere, je čas, da se jih proslavi. Ob tem lahko javnosti, zaposlenim, medijem, vašim poslovnim partnerjem poveste, kaj ste v minulih letih dosegli, izpostavite ključne dosežke in novosti, izrazite vizijo. Pripraviti dogodek pomeni kar nekaj priprav: zbrati dosežke, gradivo, mogoče oblikovati kratek film, zbrati podatke. Sploh pa imamo vsi najraje zabavo – kreativno in dinamično. Vedno odsvetujem dolge govore, naredite zabavno, kratko, vendar informativno in inovativno. Predvsem pa je to tudi priložnost, da se predstavite medijem, kaj ste dosegli, izpostavite ključne dosežke in plane. Seveda medije ne zanima vsako podjetje in vaš dosežek, samo če znate izluščiti bistvo in predstaviti na njim zanimiv način. Lahko imate dogodek za novinarje, neko obliko srečanja z njimi.
Ko sem lani izdala mojo tretjo knjigo Biblijo uspešnega piara s podnaslovom Kako s piarom do poslovnih uspehov, sem imela velik dogodek, 5 glasbenikov, 2 ministra, čez 150 direktorjev, nekaj deset znanih oseb, kratki pogovor, vse zelo kratko in noro vzdušje. Letos pa moje podjetje beleži 10-letnico. Že nekaj mesecev nastajajo ideje za dogodek, ki ga beležimo oktobra.
Zato vedno namigujem, če vam dopuščajo možnosti, finance, rezultati in okoliščine, naredite dogodek zanimiv, privlačen, naj bo dobra hrana in zabava. Pa tudi kreativnost in izvirnost. Tako so mi ostali s spominu dogodki, ki jih ima naše največje nakupovalno središče Citypark, ki vsako leto slavi rojstni dan tako, da na izviren način nagrajuje svoje obiskovalce. Lanski spektakel ob 15-letnici si je prišlo ogledat več kot 11.000 ljudi. Vsekakor eden večjih dogodkov. Podjetje Varis beleži 40-letnico delovanja, očesna klinika Svjetlost iz Zagreba pa je na Hrvaškem priredila ob 20-letnici enega najodmevnejših dogodkov, ki so ser ga udeležili številni predsedniki držav, ministri in nastopili vrhunski glasbeniki.

 

Celoten članek:

 
 
 

Stopite v stik z Andrejo

Pripravljate konferenco za nov izdelek?
Bi radi predstavili svoje podjetje?

Stopite v stik z Andrejo

Vaše dileme bo znala rešiti z znanjem,
bogatimi izkušnjami in svetovanjem.

 
 
 

Medijske objave išče: Kliping, d. o. o., družba za spremljanje in analizo medijev

 
 
 


SLEDITE MI

          

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.